Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 20:09

ماهی قزل‌آلا با سس بادمجان

ماهی قزل‌آلا با سس بادمجان

shooroshirin1

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

ماهی قزل‌آلا 2 عدد متوسط

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

بادمجان 400 گرم

 

پیاز ریز خرد كرده 1 عدد متوسط

 

فلفل دلمه‌ای رنگی خرد كرده 50گرم

 

روغن زیتون 4 قاشق سوپخوری

 

شیر 100 میلی‌لیتر

 

پنیر گودای رنده كرده 100 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – سرور چاووشی

 

ماهی را پاك كنید و با نمك و فلفل مزه‌دار كنید و در روغن سرخ نمائید. بادمجان‌ها را كبابی كنید، پوست آن را بگیرید و له كنید و آن‌گاه پیاز و فلفل دلمه‌ای را در روغن زیتون تفت دهید و بادمجان را بیفزائید.

سپس نمك، فلفل، شیر و پنیر را بیفزائید و سس را از روی حرارت بردارید. حالا سس بادمجان را در دیس مناسبی بریزید، ماهی سرخ كرده را رویش بگذارید و با لبو، سیب‌زمینی و پیاز بیارائید.

 

برچسب ها: آشپزی با بادمجانماهی قزل‌آلاپخت ماهی قزل‌آلاماهی با سس بادمجانانواع پخت ماهیطرز تهیه ماهی قزل‌آلا تعداد بازديد: 1762 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است