Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 آذر 1399 - 13:53

تُرتیلای سیب زمینی

تُرتیلای سیب زمینی

shooroshirin5

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

سیب‌زمینی پوست كنده 4 عدد متوسط (800 گرم)

 

هویج 2 عدد متوسط (240 گرم)

 

كدو حلوائی پوست كنده 250 گرم

 

پیاز خرد كرده 1 عدد درشت (200 گرم)

 

نخودفرنگی 1 پیمانه (125 گرم)

 

كلم برگ رشته‌ای خرد كرده 1 پیمانه (80 گرم)

 

تخم‌‌مرغ 8 عدد

 

كره 30 گرم

 

روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مرضیه مرشدی

 

سیب‌زمینی‌ها را بپزید و پوره كنید و كنار بگذارید تا سرد شود. همچنین هویج و كدو حلوائی را به مكعب‌های 2 سانتیمتری ببرید.

آن‌گاه هویج، كدو حلوائی، پیاز، نخودفرنگی و كلم را در ظرف‌های جداگانه، در آب جوش بپزید و آبكشی كنید.

سپس پوره‌ی سیب‌زمینی، مخلوط سبزی پخته و تخم‌مرغ‌ها را در ظرف مناسبی بریزید و خوب هم بزنید.

حالا كره و روغن را در تابه‌ی مناسب 28 سانتیمتر بریزید و روی اجاق گرم كنید.

اكنون مایه‌ی فراهم كرده را در تابه بریزید، با پشت قاشق صاف كنید و دو طرفش را برشته كنید تا طلائی رنگ شود.

اینك ترتیلا را برای پذیرائی در دیس مناسبی بگذارید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با سیب زمینیغذا با سیب زمینیترتیلای سیب زمینیانواع ترتیلاآموزش ترتیلادستور تهیه ترتیلا تعداد بازديد: 1264 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است