Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 29 اسفند 1402 - 14:38

طرز تهیه جوجه کباب فوری با چاشنی مخصوص جوجه

9985 بازدید

  • +1
    طرز تهیه جوجه کباب فوری با چاشنی مخصوص جوجه
    sadegh

    sadegh

    جوجه کباب یه غذای خوشمزه و پر طرفدار بین همه ما ایرانی هاست و همیشه تو سفر های و پیک نیک جوج میزنیم اما درست کردن جوجه یه سری دردسر های خاص خودشو داره . احتمالا میدونید منظورم چیه!
    مهمترین مرحله دستور پخت جوجه کباب همون مرینیت کردن یا مزه دار کردن گوشت مرغ قبل از کباب کردنه
    همگی خوب میدونیم که برای مایه جوجه کباب باید کلی مواد مثل فلفل، زعفران، زردچوبه ، پاپریکا، سس مایونز و ادویه های مختلف دیگه تهیه کنیم و تازه چحداقل 8 ساعت جوجه رو تو این مواد بخوابونیم .
    به جز دردسر خرید این مواد؛ باید چندین ساعت هم منتظر باشیم تا جوجه مزه دار بشه و بوی زهمش از بین بره
    من به شما پیشنهاد میکنم برای راحت تر درست کردن جوجه کباب از چاشنی مخصوص جوجه کباب آلس پایس استفاده کنید.
    این چاشنی ها صد در صد طبیعیه و همه ادویه ها و مواد لازم برای درست کردن جوجه کباب رو در خودش داره
    فقط کافیه برای هر کیلوگرم مرغ دو الی 3 قاشق از این چاشنی به مرغ بزنید و فقط 5 دقیقه صبر کنید !!!! به همین راحتی جوجه کباب شما آماده کباب کردن میشه
    یه خوبیه دیگه این چاشنی اینه که در 7 طعم و رنگ مختلف درست شده و با این چاشنی میتونین یه جوجه مجلسی و زیبا تهیه کنید
    رنگ های استفاده شده هم رنگ های خوراکی و طبیعی هست.
    همون طور که بالاتر گفتم این چاشنی ها طعم های مختلفی داره اما خوده من به شخصه چاشنی زعفرانی و بندری آلس پایس را خیلی دوست دارم.
    خلاصش اینکه با این روش میتونین یه جوجه کباب واقعا خوشمزه و فوری مجلسی درست کنین.
    اگر میخواهید دستور پخت جوجه کباب خوشمزه به این روش را یاد بگیرید به لینک زیر بروید.
    http://blog.allspice.ir/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%AC%D9%88%D8%AC%D9%87-%DA%A9%D8%A8%D8%A7%D8%A8-%D8%A8%D8%B1%DA%AF%DB%8C-%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C/
  • maryam rezazade

    maryam rezazade

    این چاشنی ها واقعا خوشمزه است من قبلا استفاده کردم. چاشنی بندری و بلوچی رو خیلی دوست دارم باهاش میشه جوجه کباب تند و خوشمزه درست کرد.
  • سارا سرابی

    سارا سرابی

    سلام
    واقعا ازتون ممنونم من قبلا هرچی تلاش میکردم نمیتوستم یه ترکیب خوب برای کباب جوجه پیدا کنم دیشب توی باغ ویلا مون توی تهراندشت مهمون داشتم اما واقعا استرس اینو گرفته بودم که چجوری یه کباب خوب بهشون بدم با این دستتور پخت واقعا تونستم موفق بشم هم ممنون از شما هم ممنون از سایت شور و شیرین
  • کالاهیت

    کالاهیت

    سلام
    ممنونم تا حالا ازاین ادویه ها استفاده نکردم واطلاعی هم نداشتم خیلی عالیه مخصوصا برای سفر که با این توضیحاتی که داده شده خیلی کاربردیه وحتما تهیه میکنم و استفاده می کنم
    kalahit.com


برای درج پاسخ عضویت الزامی است.