Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 17:02

خوراك ورمیشل با گوشت

خوراك ورمیشل با گوشت

shooroshirin5

0 0

آسان

3 نفر

مواد مورد نیاز

گوشت چرخكرده 200 گرم

 

قرص عصاره‌ی گوشت یك‌دوم عدد

 

پیاز ریزخردكرده 1 عدد كوچك

 

موسیر ریزخردكرده 3 برگه

 

كره 2 بسته‌ی (50 گرمی)

 

گوجه‌فرنگی رنده‌كرده 1 عدد متوسط

 

سس گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری

 

رشته‌ی سوپ (ورمیشل) 1 بسته

 

آب به میزان لازم

 

برگ ریحان برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی- هومن سلیمی

 

ابتدا گوشت چرخكرده را با قرص عصاره‌ی گوشت، به مدت 5 دقیقه ورز دهید و كنار بگذارید. در تابه‌ی مناسبی پیاز و موسیر خیس‌خورده ریزخردكرده را با

50 گرم كره تفت دهید تا پیاز كمی نرم شود. سپس گوشت را به پیاز و موسیر بیفزائید و تفت دهید. آن‌گاه گوجه‌فرنگی رنده‌كرده را اضافه كنید و مرتب هم بزنید تا آب گوجه‌فرنگی كشیده شود.

حالا سس گوجه‌فرنگی را با این مواد مخلوط كنید و 5 دقیقه تمامی آنها را با هم حرارت دهید و كنار بگذارید.

در تابه‌ای دیگر 50 گرم كره را آب كنید و رشته‌ی خشك سوپ را در تابه تفت دهید تا به رنگ قهوه‌ای روشن درآید. حال آب به آن بیفزائید، درِ ظرف را ببندید و صبر كنید تا رشته‌ها بپزد.

اكنون درِ ظرف را بردارید و منتظر بمانید تا آب ظرف بخار و رشته، مانند ته‌دیگ برشته شود. اینك رشته را در ظرف مناسبی بكشید و مایه‌ی گوشت را روی آن بدهید.

بعد با برگ ریحان تازه  بیارائید و برای پذیرائی آماده كنید.

نكته‌ی خواندنی

مصرف مواد غذائی مانند ورمیشل همراه با منابع پروتئینی از قبیل گوشت، ماهی و غیره به تكمیل شدن پروتئین و بالارفتن ارزش بیولوژیكی آن و تامین اسیدهای آمینه ضروری كمك می‌كند.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع خوراکآشپزی با گوشتآموزش خوراکآشپزباشیخوراك ورمیشل با گوشتآشپزی با ورمیشل تعداد بازديد: 2641 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است