Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 16:31

برگر فرانسوی

برگر فرانسوی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

آب پیاز 50 گرم

سس کچاپ 50 گرم

خردل یک قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

سیر ساطوری کرده یک حبه

راسته و فیله گوساله (چرخکرده)  500 گرم

روغن زیتون 2  قاشق سوپخوری

نان همبرگر 4 عدد

کاهو و گوجه‌فرنگی  به میزان لازم

پنیر گودا 4 ورق

پیاز حلقه‌ای تفت داده  1 عدد کوچک

ریحان یک دسته کوچک

سیب زمینی سرخ کرده   به میزان لازم

آشپزباشی - کیان رنجبر

آب پیاز، سس‌ها،‌ نمک، فلفل و سیر را با یکدیگر مخلوط کرده و به گوشت اضافه کنید و ورز دهید.

آن‌گاه بار دیگر گوشت را با دنده ریزتر چرخ کنید تا کاملاً یکدست شود.

حالا گوشت را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید. سپس هر بار قدری از گوشت را برداشته، در دست فرم دهید و در تابه مناسبی با روغن سرخ کنید.

سپس نان‌ها را باز کنید و به ترتیب کاهو، گوجه، برگر سرخکرده، پنیر گودا، پیاز و ریحان را بچینید و در صورت تمایل با سیب‌زمینی و ریحان بیارائید.

برچسب ها: غذای مللآشپزباشیفست فودکیان رنجبرساندویچ های خوشمزهبرگر فرانسویطرز تهیه برگربرگز خوشمزهبرگر کبابیساندویچ برگر تعداد بازديد: 1372 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است