Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 08:22

كوكوی سه‌رنگ

كوكوی سه‌رنگ

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

گوشت چرخكرده  350 گرم

 

نمك، فلفل و ادویه  به میزان لازم

 

رب گوجه‌فرنگی  1 قاشق سوپخوری

 

پیازداغ  3 قاشق سوپخوری

 

سبزی كوكوی ریز خردكرده 500 گرم

 

تخم‌مرغ  9 عدد

 

نمك و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

زعفران حل كرده یك‌دوم قاشق چایخوری

 

سیب‌زمینی پخته و چرخكرده 500 گرم

 

روغن مایع 150 میلی‌لیتر

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

گوشت، نمك، فلفل و ادویه را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید. آن‌گاه رب گوجه‌فرنگی و پیازداغ را بیفزائید و 3 دقیقه دیگر تفت دهید. سپس صبر كنید تا گوشت كمی خنك شود. آن‌گاه سبزی كوكو، سه عدد تخم‌مرغ، نمك، فلفل و زردچوبه را در كاسه‌ای بریزید و با هم مخلوط كنید.

در كاسه دیگری، مخلوط گوشت، سه عدد تخم‌مرغ و زعفران را با هم مخلوط سازید و در كاسه سوم، سیب‌زمینی، سه عدد تخم‌مرغ، نمك، فلفل و زعفران را بریزید و با یكدیگر مخلوط نمائید. اكنون تابه مناسبی روی اجاق بگذارید و روغن را در آن داغ كنید. حالا مایه كوكوی سبزی را در آن بریزید و درِ تابه را بگذارید تا با حرارت ملایم نیم‌پز شود.

آن‌گاه مایه كوكوی گوشت را به آرامی روی كوكوی سبزی بریزید و صاف كنید. تابه را در فر(تاون) گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد قرار دهید تا لایه دوم كوكو هم نیم‌پزشود. اكنون مایه كوكوی سیب‌زمینی را، روی كوكوی گوشت بریزید و صاف كنید. دوباره كوكو را در فر(تاون) بگذارید تا بپزد و طلائی رنگ شود. بعد آن را در دیس مناسبی برگردانید و با چاقوی تیزی، به قطعات دلخواه ببرید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیکوکوآشپزباشیاعظم گلزارمنشكوكوی سه‌رنگروش تهیه كوكوی سه‌رنگآشپزی با کوکومواد لازم كوكوی سه‌رنگ تعداد بازديد: 1174 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است