Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 00:58

تارت كدو و اسفناج

تارت كدو و اسفناج

shooroshirin6

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

برنج 300 گرم

آب مرغ 500 میلی لیتر (2 پیمانه)

كدوی سبز 3 عدد

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

سیر له كرده 3 حبه

تخم مرغ 6 عدد

پنیر خامه‌ای 200 گرم

گوجه فرنگی خشك خرد كرده 100 گرم

اسفناج خرد كرده 70 گرم

پیازچه خرد كرده 2 ساقه

نعنای خرد كرده یك سوم پیمانه

پنیر پارمسان رنده كرده 80 گرم

نمك و فلفل به میزان لازم

 تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری

 

برنج و آب مرغ را در قابلمه مناسبی بریزید و 15دقیقه روی اجاق بجوشانید تا برنج نرم شود و آب مرغ كشیده شود. آن‌گاه دو عدد از كدو‌ها را از درازا دو نیم كنید و حلقه‌ای ببرید. سپس نیمی از روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. ورقه‌های كدو و سیر را در آن تفت دهید.

حالا تخم‌مرغ‌ها و پنیر خامه‌ای را در ظرف دیگری بریزید و مخلوط كنید. اكنون گوجه‌فرنگی خشك، اسفناج، پیازچه، نعنا، نیمی از پنیر پارمسان، برنج، مخلوط كدو، نمك و فلفل را به مخلوط تخم‌مرغ بیفزائید و هم بزنید. اینك مایه فراهم كرده را در قالب چربكرده كمربندی به قطر 25 سانتیمتر، بریزید و رویش را صاف كنید.

سپس باقیمانده كدو را به حلقه‌های نازك ببرید و آن را روی تارت بچینید. حالا روی كدو‌ها روغن زیتون بمالید و نمك و پنیر پارمسان بپاشید. آن‌گاه تارت را به مدت تقریبی 35دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید. تارت را پس از 10 دقیقه، از قالب درآورید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بگذارید.

  

برچسب ها: تارت كدو و اسفناجتارت اسفناج و کدومواد لازم تارت کدوروش تهیه تارت کدوتارت تعداد بازديد: 1339 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است