Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 31 خرداد 1397 - 01:55

فوت و فن

بازدید: 3926

  حاوی مقالات 

  • چگونه خطاهای آشپزی خود را اصلاح کنید

    چگونه خطاهای آشپزی خود را اصلاح کنید

    حتی با تجربه ترین آشپزها ممکن است هنگام آشپزی، اشتباه کنند. از بیش از حد پختن غذا گرفته تا بیش از حد نمک زدن، ممکن است، غذا بدمزه شود. قبل از اینکه غذایتان را دور بریزید، چند ترفند زیر را به کار برید. ممکن است، طعم غذایتان را بهبود بخشد.

    ادامه...
  • روش‌‌های تشخیص‌ گوشت باکیفیت

    روش‌‌های تشخیص‌ گوشت باکیفیت

    آیا هنگام خرید گوشت، نمی‌دانید چه گوشتی مناسب و باکیفیت است؟ گاهی اوقات هم می‌‌شنوید که در قصابی‌‌ها و فروشگاه‌‌ها، ورقه‌های گوشت را با رنگ‌‌های صورتی و قرمز، رنگ می‌‌کنند تا گوشت‌‌ها به نظر تازه بیایند؟ بیشتر گوشت‌‌ها به دلیل نگهداری و بهداشت ضعیف، پر از

    ادامه...
  • 16 راهکار انتخاب نگهداری و مصرف لبنیات

    16 راهکار انتخاب نگهداری و مصرف لبنیات

    اگر می‌‌خواهید از لبنیات بهترین استفاده را ببرید، راهنمایی‌‌های زیر به کارتان می‌‌آید.

    ادامه...
  • نکاتی مهم در تهیه انواع سس‌‌ها

    نکاتی مهم در تهیه انواع سس‌‌ها

    یک سس غلیظ و دلپذیر می‌‌تواند غذای‌تان را خوش طعم کند. بنابراین روش درست کردن آن بسیار مهم است. در اینجا چند نکته در مورد روش تهیه سس‌‌های خوشمزه و عالی آورده شده که با رعایت آنها می‌‌توانید در تهیه سس مهارت کافی به خرج دهید. در انتهای مقاله نیز طرز تهیه

    ادامه...
  • فوت و فن‌های سوفله و گراتن

    فوت و فن‌های سوفله و گراتن

    نوعی دسر یا پیش غذای فرانسوی که سبک و پرهواست و در اویل قرن نوزدهم بوجود آمده‌است. سوفله با افزودن مواد به سفیدة تخم مرغ همزده و در فرپخته شده درست می‌شود. در نوع دسر، سفیده تخم مرغ، شکر، آرد و مواد معطر با هم ترکیب شده و سپس پخت می‌شوند. به عنوان غذا از

    ادامه...
  • دنيای شيرين ترشی ها

    دنيای شيرين ترشی ها

    تهیه ترشیجات سابقه طولانی دارد و یك روش نگهداری مواد غذایی بدون نیاز به یخچال میباشد. این روش معمولا به منظور ذخیره مواد غذایی در طی فصولی از سال كه امكان دسترسی به مواد غذایی تازه نمیباشد (مانند زمستان) به كار میرود و میتوان از این طریق انواع میوه و سبزی

    ادامه...
  • کرفس گیاه كم‌ کالری

    کرفس گیاه كم‌ کالری

    گاهی دیده‌اید یا احتمالا خودتان تجربه این را داشته اید که تا اسمی از رژیم کاهش وزن به میان می‌آید نام این سبزی هم در ذهن‌ها پررنگ تر می‌شود. این به دلیل خاصیت کالری بسیار پائین کرفس است که ناشی از دارا بودن محتوای آب بالا و فیبر زیاد آن است. یعنی در ازای

    ادامه...
  • خواص انواع سبزی‌ خوردن

    خواص انواع سبزی‌ خوردن

    تا چندی پیش سبزی خوردن پای ثابت اکثر سفره‌های ایرانی بود. وقتی سفره پهن می‌شد اولین چیزی که در مرکز سفره خودنمایی می‌کرد، یک سبد پر از انواع سبزی‌های تازه بود، اما حالا دیگر حضور این سمبل شادابی و طراوت سفره کمرنگ شده است. توصیه کلی مصرف روزانه 3 تا 5 «سر

    ادامه...
  • زغال‌اخته بخوريد به هزار دليل...

    زغال‌اخته بخوريد به هزار دليل...

    گیاه زغال‌اخته به صورت درخت‌‌یا درختچه در کنار جریان آب و‌‌یا در بیشه ها می‌‌روید و از گروه گیاهان گل‌دار گلبرگ جدا محسوب می‌‌شود و در زبان انگلیسی به آن cornelian cherry گویند. گل های زغال‌اخته، زرد رنگ و خوشه‌ای می‌‌باشد و شهد فراوانی برای زنبورهای عسل

    ادامه...
  • رمز و راز سلامتی به روایت سفیر غذای سالم

    رمز و راز سلامتی به روایت سفیر غذای سالم

    سبزی اصطلاحاً به بخشی از گیاه گفته می‌‌شود که به عنوان غذا یا بخشی از غذا توسط انسان مصرف می‌‌شود. سبزیجات می‌توانند بصورت خام یا پخته مصرف شوند و نقش بسیار مهمی در تغذیه بشر ایفا می‌‌کنند. سبزیجات معمولاً میزان چربی پایینی دارند ولی در عین حال از لحاظ وی

    ادامه...
  • خواص میوه انبه

    خواص میوه انبه

    انبه میوه‌‌ای خوشمزه و غنی از ویتامین ها، املاح و آنتی اکسیدان‌هاست. انبه حاوی فیبر فراوان، مقادیر بسیار کمی چربی‌های اشباع، کلسترول و سدیم می باشد. این میوه منبع خوبی از فیبرهای رژیمی، ویتامین B6 و سرشار از ویتامین‌های A و C است. ویتامین A برای تقویت بین

    ادامه...
  • همه چیز درباره بستنی

    همه چیز درباره بستنی

    در زمان ناصرالدین شاه اولین کسی که بستنی را در ایران ساخت کسی بود به اسم ممدریش که بستنی سنتی را با خامه و شیر تولید کرد و اکبرمشتی چند سال بعد به او پیوست و با او همراهی کرد و در کنار استادش مغازه آب منگل را راه انداخت.

    ادامه...