Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 3 شهریور 1398 - 21:24

فوت و فن

بازدید: 5004

  حاوی مقالات 

  • گِلَسه Glacé

    گِلَسه Glacé

    هرچند میوه‌های گوناگونی را می‌توان گلسه كرد، ولی همه‌ی میوه‌ها برای این كار مناسب نیستند. پرتقال، لیمو، گریپ فروت و میوه‌هائی چون گیلاس، زردآلو و آلو، برای گلسه كردن مناسب و قابل استفاده‌اند.

    ادامه...
  • فلفل قرمز پول بیبر

    فلفل قرمز پول بیبر

    فلفل قرمز ترکیه‌ای یا Pul Biber به انگلیسی Aleppo Pepper و به عربی فلفل حلبی (حلب) به عنوان ادویه در برخی کشورهای خاورمیانه و سواحل دریای مدیترانه مورد استفاده قرار می‌گیرد.

    ادامه...
  • سه روش سرخ کردن بادمجان با کمترین مقدار روغن

    سه روش سرخ کردن بادمجان با کمترین مقدار روغن

    یکی از اشکالات اصلی بادمجان جذب بالای روغن در هنگام سرخ شدن است. در این مقاله دو راه به شما معرفی می‌کنیم که با کمترین مقدار روغن بتوانید بادمجان را سرخ کنید.

    ادامه...
  • رنگین کمان یخ های میوه ای

    رنگین کمان یخ های میوه ای

    با قالب‌های یخ کاملا مکعبی شکل، می‌توانید مکعب‌های خود را پس از درست کردن در یک کیسه زیپ لاک بریزید و سپس دسته‌ای از کیسه‌های مختلف را در جعبه فریزر خود قرار دهید.

    ادامه...
  • چگونه توت سفید را خشک کنیم؟

    چگونه توت سفید را خشک کنیم؟

    توت خشک خشکباری معروف در ایران می‌باشد که گونه‌های مختلفی دارد، سایر نمونه‌های توت خشک، در بازار به صورت عمده عرضه می‌گردند، این محصولات قابل استفاده در سایر کاربرد‌ها می‌باشد.

    ادامه...
  • ژله و نكات مربوط به آن

    ژله و نكات مربوط به آن

    یكی از مواد اصلی مورد نیاز در تهیه‌ی انواع دسر، ژلا‌تین است كه موجب سفت شدن و فرم گرفتن دسرهای سرد مانند سس‌ها، سوفله‌ها و كرم‌ها می‌شود. ژلا‌تین، به دو صورت پودر و ورق عرضه می‌گردد.

    ادامه...
  • از بین بردن بوی غذا در خانه

    از بین بردن بوی غذا در خانه

    بعد از پخت غذا در آشپزخانه برای از بین بردن بوی آن، پنجره ها را باز کنید و هود و هواکش را روشن کنید تا کوران هوا و جریان بیشتر به از بین بردن بوی بد خانه کمک کنند.

    ادامه...
  • فوت و فن های فریزری

    فوت و فن های فریزری

    غذاهای فریز شده باکتری ها را غیرفعال می کند اما آنها را از بین نمی برد. این سخن به معنی آن است که اگر غذای آلوده داخل فریزر قرار بگیرد، به همان میزان مضر خواهد بود.

    ادامه...
  • آشنایی با انواع برش‌

    آشنایی با انواع برش‌

    در برش زدن، ضخامت و اندازه‌ برش‌ها مهم می‌باشد. زیرا اگر تمامی قطعات به یك اندازه برش‌زده شوند، پخت مواد غذایی مورد نظر نیز به طور یكسان انجام می‌شود.

    ادامه...
  • فوت ‌و فن های آب میوه گیری

    فوت ‌و فن های آب میوه گیری

    آب میوه گیری یکی از متداول‌ترین وسایل برقی منزل است که برای تهیه انواع آب میوه‌ها وسیله‌ای باارزش می‌باشد. این روزها با گرم شدن هوا مسلماً تمایل به استفاده از آن هم بیشتر می‌شود.

    ادامه...
  • روش های برق انداختن ظروف استیل

    روش های برق انداختن ظروف استیل

    ظروف استیل به مرور زمان شروع به تیره شدن می‌کنند و یا اثر لکه‌های آب را به خود می‌گیرند و براقی روزهای اول خود را از دست می‌دهند. در اینجا چند روش برق انداختن این ظروف توضیح داده شده است.

    ادامه...
  • چگونه یک غذای شور را نجات دهیم؟

    چگونه یک غذای شور را نجات دهیم؟

    بعضی مواقع پیش می‌آید که هنگام غذا درست کردن، بیش از اندازه نمک به غذا می‌زنیم و باعث شوری آن می‌شویم. در اینجا چند روش برای برطرف کردن شوری غذا و نجات آن از دور ریخته شدن، آورده شده است.

    ادامه...