Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 8 اسفند 1399 - 09:09

فوت و فن

بازدید: 6192

  حاوی مقالات 

  • آمــوزش تـخصـــصی فيله كردن ماهی شير

    آمــوزش تـخصـــصی فيله كردن ماهی شير

    ماهي را به گونه‌اي كه شكم ماهي سمت خودمان باشد روي تخته كار قرار دهيد. آن‌گاه بوسيلة نوك چاقو زير شكم ماهي را از قسمت سر تا انتهاي دم برش دهيد. سپس داخل شكم را كاملا تخليه كنيد.

    ادامه...
  • طرز تهیه حلوا ارده در منزل

    طرز تهیه حلوا ارده در منزل

    در گزارش زیر طرز تهیه حلوا ارده سنتی را به شما آموزش می‌دهیم.

    ادامه...
  • آموزش درست کردن خمیر فوندانت برای تزیین کیک و شیرینی

    آموزش درست کردن خمیر فوندانت برای تزیین کیک و شیرینی

    تزیین کیک با خمیر فوندانتی که از مارشمالو تهیه شده است علاوه بر زیبایی دوچندان خوشمزه هم هست و شما با خیال راحت میتوانید آن را به همراه سایر بخش‌های کیک نوش جان کنید!

    ادامه...
  • طرز تهیه کمپوت سیب

    طرز تهیه کمپوت سیب

    تهیه کمپوت سیب همان چیزی که فرانسوی‌ها به آن applesauce میگویند، ساده‌تر از چیزی است که تصورش را هم بکنید. در گزارش زیر طرز تهیه کمپوت سیب را به شما آموزش می‌دهیم.

    ادامه...
  • راحت ترین روش برای پوست کندن سیر

    راحت ترین روش برای پوست کندن سیر

    در این مطلب از راز‌های خانه‌داری، بهترین روش برای کندن پوست سیر را به شما آموزش خواهیم داد.

    ادامه...
  • طرز تهیه خلال پوست پرتقال

    طرز تهیه خلال پوست پرتقال

    در گزارش زیر طرز تهیه خلال پوست پرتقال را به شما آموزش می‌دهیم.

    ادامه...
  • طرز تهیه سس مخصوص فلافل

    طرز تهیه سس مخصوص فلافل

    در گزارش زیر طرز تهیه سس مخصوص فلافل را به شما آموزش می‌دهیم.

    ادامه...
  • ترشی پیاز فوری + طرز تهیه

    ترشی پیاز فوری + طرز تهیه

    ترشی پیاز طرفداران زیادی دارد و یکی از ترشی‌های بسیار خوشمزه محسوب می‌شود. درست کردن آن فقط ۱۰ دقیقه طول می‌کشد و می‌توان هفته‌ها آن را در یخچال نگهداری کرد.

    ادامه...
  • سس‌های سرکه‌ای که دهانتان را آب می‌اندازند

    سس‌های سرکه‌ای که دهانتان را آب می‌اندازند

    سس‌های سرکه دار جزو سس‌های چند منظوره هستند. این سس‌ها با سبزیجات گریل شده جور در می‌آیند، اما می‌توانید از آن‌ها به‌عنوان مایه‌ای که گوشت، مرغ و ماهی را در آن می‌خوابانند، استفاده یا تنها به‌عنوان سس‌هایی مزه دار مصرف کنید.

    ادامه...
  • سوپ های آرامبخش

    سوپ های آرامبخش

    مصرف سوپ باعث می‌شود احساس بهتری به انسان دست بدهد و لحظاتی توأم با آرامش به سراغ انسان بیاید. برخی غذاها این احساس را به ما می‌دهند. خوشبختانه درست کردن غذاهای خانگی برای شما آسان‌تر و البته مزه بهتری دارند.

    ادامه...
  • انواع استیک را بشناسید

    انواع استیک را بشناسید

    علاوه بر راسته از گوشت‌های دیگری مثل ناحیة پهلو هم که به همان لذت ولی ارزان‌تر است می‌توان استفاده کرد. این استیک احتیاج بیشتری به جویدن دارد. معمولاً آشپزها این گوشت را ۲۴ ساعت قبل از پختن در مخلوط سرکه و ادویه می‌خوابانند تا کاملاً نرم شود.

    ادامه...
  • چیدمان مناسب برای زیبایی بیشتر خـانـه

    چیدمان مناسب برای زیبایی بیشتر خـانـه

    خانه محلی است كه ما زن‌ها بیشتر وقت‌مان را در آن می‌گذرانیم، پس هر چه زیباتر و راحت‌تر باشد بهتر است. بعضی‌ها فقط به راحتی خانه اهمیت می‌دهند و بعضی دیگر تنها طالب زیبایی هر چه بیشتر هستند، اما دسته سوم كه درست فكر می‌كنند.

    ادامه...