Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 خرداد 1398 - 20:37

فوت و فن

بازدید: 4854

  حاوی مقالات 

  • فوت ‌و فن های آب میوه گیری

    فوت ‌و فن های آب میوه گیری

    آب میوه گیری یکی از متداول‌ترین وسایل برقی منزل است که برای تهیه انواع آب میوه‌ها وسیله‌ای باارزش می‌باشد. این روزها با گرم شدن هوا مسلماً تمایل به استفاده از آن هم بیشتر می‌شود.

    ادامه...
  • روش های برق انداختن ظروف استیل

    روش های برق انداختن ظروف استیل

    ظروف استیل به مرور زمان شروع به تیره شدن می‌کنند و یا اثر لکه‌های آب را به خود می‌گیرند و براقی روزهای اول خود را از دست می‌دهند. در اینجا چند روش برق انداختن این ظروف توضیح داده شده است.

    ادامه...
  • چگونه یک غذای شور را نجات دهیم؟

    چگونه یک غذای شور را نجات دهیم؟

    بعضی مواقع پیش می‌آید که هنگام غذا درست کردن، بیش از اندازه نمک به غذا می‌زنیم و باعث شوری آن می‌شویم. در اینجا چند روش برای برطرف کردن شوری غذا و نجات آن از دور ریخته شدن، آورده شده است.

    ادامه...
  • شستشوی این خوراکی ها ممنوع!

    شستشوی این خوراکی ها ممنوع!

    آیا همیشه مرغ را قبل از پختن در سینک ظرفشویی تان می شویید؟ اگر اینطور است پس دیگر باید این عادت را ترک کنید. شستن مرغ می تواند ریسک آلودگی را هم بیشتر کند.

    ادامه...
  • مزه دار کردن ماهی به روش جنوبی ها

    مزه دار کردن ماهی به روش جنوبی ها

    جنوب ایران برای مزه دار کردن ماهی از روش‌هایی استفاده می‌کنند که ماهی را بسیار خوشمزه و ترد می‌کند. برای مزه‌دار کردن ماهی می‌توان از سبزیجات و ادویه‌های گوناگونی استفاده کرد.

    ادامه...
  • تاثیر روزه داری بر پوست

    تاثیر روزه داری بر پوست

    خشکی لب و خشکی پوست از شکایات پوستی نسبتاً شایع روزه‌داران در ماه مبارک رمضان است. درصورتی‌که محتوای آب پوست طبیعی باشد، پوست نرم، صاف، قابل ارتجاع و درخشان است.

    ادامه...
  • بیماران دیابتی و روزه داری

    بیماران دیابتی و روزه داری

    چهار خطر عمده که بیماران دیابتی را در روزه‌داری تهدید می‌کند، شامل حملات افت قند خون، افزایش قند خون، کمای دیابتی و بی‌آبی و افزایش استعداد به تشکیل لخته است.

    ادامه...
  • مفیدترین خوراکی ها برای مقابله با تشنگی

    مفیدترین خوراکی ها برای مقابله با تشنگی

    کم آبی بدن در ماه‌های گرم سال بویژه زمانیکه با ایام روزه داری مقارن می‌‌شود می‌‌تواند به کارائی سلول‌های اعضای مختلف بدن آسیب برساند و کارائی ذهنی و جسمی ‌‌را به شدت کاهش دهد.

    ادامه...
  • تأثیر روزه بر سلامتی جسم و جان

    تأثیر روزه بر سلامتی جسم و جان

    اثر درمانی روزه و امساك در غذا خوردن از دیرباز بسیار مورد توجه بوده و در طول تاریخ كهن همواره بر اثرات درمانی روزه و روزه‌داری تاكید شده و در بسیاری از ادیان آسمانی و حتی آیین‌های زمینی كهن، روزه از جمله احكام واجب بوده‌ است.

    ادامه...
  • كیوی؛ شاهكار خلقت

    كیوی؛ شاهكار خلقت

    كیوی سرشار از ویتامین E است. این ویتامین نوعی آنتی‌اكسیدان بوده كه می‌تواند از تخریب سلول‌های پوستی جلوگیری كرده و در نتیجه بر سلامت و بهداشت پوست اثرات مثبت دارد.

    ادامه...
  • تفاله هایی که نباید دور بریزید!‍

    تفاله هایی که نباید دور بریزید!‍

    توصیه می‌کنیم که این 5 تفاله غذایی را دور نریزید! بعضی تفاله‌ها و ته مانده‌های غذایی دارای ارزش‌های بسیاری هستند که توصیه می‌شود از آن‌ها استفاده شود و دور نریزید.

    ادامه...
  • سرگذشت آبگوشت

    سرگذشت آبگوشت

    آبگوشت، این غذای خوشمزه و پرآوازه ما ایرانی جماعت از آن دست غذاهایی است که تقریباً در بیشتر شهرها به‌عنوان یک غذای اصلی محسوب می‌شود؛ غذایی که آب و گوشت از مواد اصلی آن محسوب می‌شود.

    ادامه...