Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 5 اردیبهشت 1398 - 09:17

فوت و فن

بازدید: 4710

  حاوی مقالات 

  • دمنوش زعفران

    دمنوش زعفران

    كمی زعفران را درون 3-2 لیوان آب‌جوش ریخته و بگذارید دم بكشد تا زرد و شفاف شود. برای تهیه دمنوش كافیست گیاه را در آب جوشیده به مدت 15 دقیقه روی بخار آب قرار دهیم.

    ادامه...
  • جوشانده اسطوخودوس

    جوشانده اسطوخودوس

    یكی از بهترین تجویزهای طبیعی برای رفع سرماخوردگی جوشانده اسطوخودوس، پونه، نعنا و آویشن به همراه كمی عسل است كه خاصیت ضد درد داشته و باعث تسكین سرفه‌های خشك می‌شود.

    ادامه...
  • ریزه‌کاری های آشپزی

    ریزه‌کاری های آشپزی

    ابتدا باید ماهیچه را کمی تفت دهید و با یک پیاز و یک حبه سیر بپزید. در انتهای پخت پودر تخم گشنیز، فلفل سیاه، نمک و زعفران را اضافه کنید و اجازه دهید خوب جا بیفتد.

    ادامه...
  • راهكار ‌های طلایی برای پیشگیری از افزایش وزن در تعطیلات نوروز

    راهكار ‌های طلایی برای پیشگیری از افزایش وزن در تعطیلات نوروز

    هر چه سریع‌تر غذا بخوریم، بدن زمان كافی برای ارسال پیام‌های سیری به گیرنده‌های مربوطه را نخواهد داشت. این در حالی است كه حداقل 20 دقیقه وقت برای ارسال پیام‌های مذكور به مغز زمان لازم است.

    ادامه...
  • سنت های جالب و کهن عید نوروز از کجا آمده‌اند؟

    سنت های جالب و کهن عید نوروز از کجا آمده‌اند؟

    پیشینه نوروز به پیش از شکل گیری ایران و قبل از دوره مادها و هخامنشیان بر می‌گردد. از سه هزار سال پیش از میلاد در آسیای میانه و آسیای غربی دو جشن رواج داشته است.

    ادامه...
  • نـوروزی زیبـا؛ بـا تغـذیـه سالـم

    نـوروزی زیبـا؛ بـا تغـذیـه سالـم

    سال نو و نوروز باستانی بر همگی هم میهنان عزیز مبارك باد. در آغاز فصل بهار هستیم؛ فصل شكوفایی؛ فصل نو شدن طبیعت و خانه تكانی دل‌ها. بسیاری از هموطنان‌مان از تعطیلات نوروز این فصل سرسبز استفاده كرده و اوقاتی را به سفر و بازدید از نقاط دیدنی و زیبای كشورمان

    ادامه...
  • قواعد پنج‌گانه تغذیه  برای مسـافران نـوروزی

    قواعد پنج‌گانه تغذیه  برای مسـافران نـوروزی

    تهیه و آماده‌سازی مواد غذائی مناسب سفر یكی از مهم‌ترین نكاتی است كه خانواده‌ها باید به آن توجه ویژه‌ای داشته باشند و در این راستا اصول و قواعد خاصی را رعایت كنند. نگهداری نامناسب مواد غذائی در طول سفر می‌تواند سبب بیماری‌های ناشی از مصرف غذاهای آلوده شده

    ادامه...
  • اسـراف را مد نكنیـد!

    اسـراف را مد نكنیـد!

    فرارسیدن بهار، فرارسیدن سال جدید و جشن گرفتن نوروز، همیشه یكی از زیباترین تحولات زندگی ما ایرانی‌ها بوده و هست. رسوم زیبائی هم كه ایرانی‌ها دارند، اغلب این جشن بهاری را بیش‌تر مزین می‌كنند.

    ادامه...
  • تزئین تخم مرغ مخصوص نوروز

    تزئین تخم مرغ مخصوص نوروز

    چند روزی بیشتر به زمان چیده شدن سفره هفت سین باقی نمانده است پس بهتر است با مدل ها و آموزش های “تزیین تخم مرغ” ساده و فوری تزیینات نوروزی را تکمیل کنید.

    ادامه...
  • آموزش سبزه‌ی نوروزی

    آموزش سبزه‌ی نوروزی

    برای تهیه سبزه عید معمولا از عدس، ماش و گندم استفاده میشود.

    ادامه...
  • تـنــــگ مـاهــــی ویتــــــرای

    تـنــــگ مـاهــــی ویتــــــرای

    برای ویترای روی تنگ ماهی به دلیل آنکه دیده شدن ماهی نسبت به دیده شدن نقاشی ما در اولویت قرار دارد، معمولا از طرح و رنگ آمیزی ساده استفاده می شود. طرح را با تکیه بر خلاقیت خود به صورت ذهنی بکشید و یا الگوی پرینت گرفته را داخل تنگ بچسبانید و از بیرون شروع ب

    ادامه...
  • آموزش کاشت سبزه هسته خرما 

    آموزش کاشت سبزه هسته خرما 

    دانه خرمای رسیده را از خرما جدا کرده، بشویید و به مدت یک هفته تا 10 روز داخل آب سرد قرار دهید. هر روز آب را عوض کنید. دانه ها را داخل یک دستمال نمدار یا دستمال کاغذی بپیچید.

    ادامه...