Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 5 خرداد 1401 - 04:14

فوت و فن

بازدید: 6594

  حاوی مقالات 

  • طرز تهیه مربا توت سفید

    طرز تهیه مربا توت سفید

    اگر شما هم از طرفداران توت سفید هستید به شما درست کردن این مربای خوشمزه را پیشنهاد می‌ دهیم

    ادامه...
  • کاربردهای مختلف فلفل در آشپزی

    کاربردهای مختلف فلفل در آشپزی

    فلفل یکی از پر مصرف ترین ادویه ها در آشپزی و خانه داری است. یکی از پر مصرف ترین ادویه ها در آشپزی و خانه داری است . در این مقاله قصد داریم شما را با 3 نوع فلفل و کاربردهای آن در آشپزی آشنا کنیم.

    ادامه...
  • فوت و فن وا نرفتن کوفته

    فوت و فن وا نرفتن کوفته

    کوفته‌هایی مانند کوفته قلقلی، کوفته تبریزی و کوفته برنجی از غذاهای سنتی ایرانی هستند؛ که خیلی از ما آن‌ها را دوست داریم. ولی از دشواری‌هایی که برای پخت کوفته وجود دارد، این است که کوفته موقع پخت وا می‌رود. دلیل آن چیست؟

    ادامه...
  • دلایل خوابیدن پف کیک

    دلایل خوابیدن پف کیک

    یکی از مشکلاتی که در زمان پخت کیک خوابیدن پف کیک است که با آن مواجه می شویم و آن هم به علت رعایت نکردن نکته های کوچکی است که در این مطلب گفته شده است.

    ادامه...
  • سالم ترین ظروف برای پـخت و پز

    سالم ترین ظروف برای پـخت و پز

    بحث‌ها و تحقیقات زیادی درباره ظروف پخت و پز و مشخص کردن ایمن‌ترین آن‌ها وجود دارد. با رشد صنعت و تکنولوژی، تعداد محصولات ظروف آشپزی و پخت و پز نیز همانند بسیاری از نیازمندی‌های ما، رو به فزونی است.

    ادامه...
  • نکته‌های آشپزی

    نکته‌های آشپزی

    به نظر من قهوه‌ساب بسیار بهتر از غذاساز و مخلوط‌کن می‌تواند مواد غذایی را خرد کند؛ مخصوصاً آنها که حجم که کمی هم دارند. برای خرد کردن و آسیاب کردن ادویه مثل فلفل، دارچین و... می‌توانید از آن استفاده کنید. آجیل‌ها، شکر دانه‌درشت

    ادامه...
  • کاربردهای خمیرمایه در تهیه نان و شیرینی

    کاربردهای خمیرمایه در تهیه نان و شیرینی

    یکی از صدها گونه مخمر شناسایی‌شده است که با عنوان علمی Saccharomayces Cerevisia شناخته می‌شود. این خمیرمایه موجودی ذره‌بینی است که درنتیجه رشد آن در خمیر، گازکربنیک و سایر مواد آلی تولید می‌شود.

    ادامه...
  • توسعه رویکرد جهانی در تولید موادغذایی سلامت محور

    توسعه رویکرد جهانی در تولید موادغذایی سلامت محور

    مقدار مناسب کالری‌ برای حفظ تعادل بین کالری جذب شده و کالری مصرف شده، میانگین نیاز پیشنهادی روزانه بدن 2000 کالری است. گرچه این مقدار ممکن است به نسبت سن، جنسیت، قد، وزن و فعالیت بدنی متفاوت باشد.

    ادامه...
  • فرهنگ عامل مهم تغيير الگوی سفره غذايی مردم

    فرهنگ عامل مهم تغيير الگوی سفره غذايی مردم

    ایران، این منطقه که امروز مرز‎ سیاسی‌ ایران است و ما در آن زندگی می‌کنیم، از گذشته تحت تأثیر اقوام زیادی بوده است؛ چه اقوامی که با آن‌ها تجارت داشته‌ (به دلیل قرارگیری ایران در مسیر راه ابریشم)

    ادامه...
  • تغییر فرهنگ تغذیه از «سیراب‌شیردان» و «کلّه‌پاچه»

    تغییر فرهنگ تغذیه از «سیراب‌شیردان» و «کلّه‌پاچه»

    ایران، این منطقه که امروز مرز‎ سیاسی‌ ایران است و ما در آن زندگی می‌کنیم، از گذشته تحت‌تاثیر اقوام زیادی بوده‌است؛ چه اقوامی که با آن‌ها تجارت داشته‌ (به‌دلیل قرارگیری ایران در مسیر راه ابریشم) و چه اقوامی که به‌صورت مهاجر وارد ایران شده‌اند.

    ادامه...
  • نکــتــه‌های آشـــپزی

    نکــتــه‌های آشـــپزی

    از این مخلوط‌کن برای ریز کردن تخم‌مرغ، خرد کردن مواد سالاد، آووکادو و ... استفاده می‌شود. با این وسیله بسیار راحت‌تر و سریع‌تر از چاقوی معمولی اینکارها را انجام می‌دهید.

    ادامه...
  • آمـوزش پاک کردن سیرابی

    آمـوزش پاک کردن سیرابی

    سیرابی یکی از مقوی‌ترین غذاهایی است که از قدیم در ایران باب بوده است. اگر سیرابی تمیز شده شود بعد از پخت بسیار خوشمزه می‌شود. و اگر تمیز شسته نشود اصلاً خوشمزه نمی‌شود.

    ادامه...