Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 24 تیر 1399 - 21:35

فوت و فن

بازدید: 5908

  حاوی مقالات 

  • فوت کوزه گری در پخت برنج

    فوت کوزه گری در پخت برنج

    زمانی که برنج در حال جوشیدن است، آب را جذب می‌کند، بنابراین به اندازه ریختن آب و برنج بسیار مهم است. آب زیاد باعث می‌شود که برنج شبیه سوپ شود و آب کم، برنج را خشک می‌کند. اگر برنج پخته شده اما آب آن کاملاً جذب نشده بود.

    ادامه...
  • فوت‌و‌فن آشپزی با گوشت‌مرغ

    فوت‌و‌فن آشپزی با گوشت‌مرغ

    همان‏ طور که می ‏دانید بدن ما انسان ‏ها از پروتئین تشکیل شده است و پروتئین ها از واحدهای ساختمانی به نام اسید آمینه. ما اسید آمینه ‏های لازم برای ساخت پروتئین‏ های بد‏ن‏ مان را از منابع حیوانی و گیاهی آن دریافت می‏ کنیم .

    ادامه...
  • کاربرد‌های روغن و کره را در آشپزی بشناسید

    کاربرد‌های روغن و کره را در آشپزی بشناسید

    وقتی غذایی را سرخ می‌کنید، باید مقداری چربی به آن بیفزایید، اما از چه نوع چربی‌ای باید استفاده کنید، روغن یا کره؟ هرکدام از آنها برای سرخ کردن غذاهای مختلفی کاربرد دارند. وقتی با شعله بسیار زیاد کار می‌کنید، از روغن استفاده کنید

    ادامه...
  • طرز تهیه پیاز کاراملی

    طرز تهیه پیاز کاراملی

    حتما در فست‌فود‌ها وقتی منوی رستوران را دیده‌اید در ترکیبات ساندویچ و همبرگر پیاز کاراملی به چشمتان خورده و آن را امتحان کرده‌اید. طعم بی‌نظیری که خوشمزگی ساندویچ را چندبرابر می‌کند و علاوه بر آن مغذی هم هست.

    ادامه...
  • چگونه گوشت کبابی را طعم دار کنیم؟

    چگونه گوشت کبابی را طعم دار کنیم؟

    کباب یکی از غذاهایی است که در تمام فصول به ویژه تابستان طرفداران بسیاری دارد. برای تهیه یک کباب سالم وخوش طعم نکته هایی را باید بدانید

    ادامه...
  • برنج پخته شده را چقدر می‌توانیم در یخچال یا فریزر نگهداری کنیم؟

    برنج پخته شده را چقدر می‌توانیم در یخچال یا فریزر نگهداری کنیم؟

    در مطلب زیر روش‌های نگهداری برنج پخته را می‌خوانید. برنج از غذاهای اصلی تمام مردم جهان و به‌خصوص ایران است.

    ادامه...
  • طرز تهیه کالباس خانگی؛ با ادویه مخصوص

    طرز تهیه کالباس خانگی؛ با ادویه مخصوص

    در این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه کالباس خانگی با گوشت و مرغ را به شما آموزش دهیم.

    ادامه...
  • بهترین روش ضدعفونی کردن میوه و سبزیجات از ویروس کرونا

    بهترین روش ضدعفونی کردن میوه و سبزیجات از ویروس کرونا

    ضدعفونی کردن سبزیجات بخش مهمی است که اگر به درستی انجام نشوند، این مواد غذایی با ارزش نه تنها باعث تقویت سیستم ایمنی بدن نمی ‌شوند، بلکه تبدیل به یک ماده پر خطر برای بدن خواهند شد.

    ادامه...
  • ایده ای زیبا برای تزئین سالاد الویه

    ایده ای زیبا برای تزئین سالاد الویه

    گلچینی از جدیدترین تزیینات سالاد الویه

    ادامه...
  • نان خانگی را مغذی‌کنید

    نان خانگی را مغذی‌کنید

    پختن انواع نان ها با امکانات خانگی کار چندان دشواری نیست اما دانستن نکات کوچک کلیدی در طبخ انواع نان می تواند ضمن آسان تر کردن کار شما تهیه محصولی خوب را نیز تضمین کند.

    ادامه...
  • پيشگـيـری از بيات شدن نان

    پيشگـيـری از بيات شدن نان

    همانطور كه مي‌دانيم فرهنگ صحيح تهيه و مصرف نان، شامل خريد متناسب و مناسب (با تاكيد بر اينكه نان‌هاي سبوس‌دار مثل نان سنگك، بهترين نوع نان و نان‌هاي سفيد، كم خاصيت‌تر از انواع ديگر نان هستند).

    ادامه...
  • نکات طلایی در خرید و نگهداری انواع ‌گوشت

    نکات طلایی در خرید و نگهداری انواع ‌گوشت

    مرغ و ماهی جزو اقلام فاسد شدنی هستند که باید آنها را در سردترین قسمت یخچال قرار دهید. آن‌ها را به خوبی بسته بندی کنید و ترجیحاً در کشوی مخصوص نگهداری گوشت و مرغ بگذارید تا خونابه‌ی آن‌ها به دیگر غذاها نشت نکند.

    ادامه...