Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 10 خرداد 1402 - 20:46

فوت و فن

بازدید: 6777

  حاوی مقالات 

  • چگونه تلخی و شوری قیمه و قورمه سبزی را بگیریم ؟

    چگونه تلخی و شوری قیمه و قورمه سبزی را بگیریم ؟

    دلیل اصلی تلخی خورش قیمه ، لیمو عمانی است . چون لیمو عمانی از عوامل طعم خیلی خوب این خورش می باشد ، صرف نظر کردن از آن کار سختی است. میزان استفاده از لیمو عمانی در خورش قیمه و نحوه مصرف آن ، اهمیت بالایی دارد .

    ادامه...
  • نان سیر ؛ یک پیش‌غذای جذاب

    نان سیر ؛ یک پیش‌غذای جذاب

    نون سیر از اون خوشمزه‌های روزگار که تا نخوری ندانی. اما خب طبیعی هست برای اون‌هایی که از بوی سیر خوششون نمیاد خوشایند نیست.

    ادامه...
  • روش صاف شدن روی کیک

    روش صاف شدن روی کیک

    بعد از پخت کیک، پوشاندن آن با یک‌لایه خامه خوشمزه و تزیین آن اهمیت زیادی دارد. اگر شما نیز می‌خواهید کیک خود را خامه کشی کنید، باید سطح کیک شما صاف بوده و برآمده نباشد.

    ادامه...
  • کپک زدن ترشی ممنوع

    کپک زدن ترشی ممنوع

    کپک‌ها بیشتر به شکل کرکی و پنبه‌ای طور بوده و سم خطرناک “مایکوتوکسین” تولید می‌کنند. این سم می‌تواند سبب پیدایش مسمومیت‌های خطرناک و حتی در صورت ضعف سیستم ایمنی بدن، سبب سرطان شود.

    ادامه...
  • دانستنی‌هایی درباره فریز کردن انار

    دانستنی‌هایی درباره فریز کردن انار

    برای اینکه در تمام فصول بتوانید از خواص دانه‌های انار و از طعم آن‌ها در غذاها لذت ببرید می‌توانید آن‌ها را در فریزر نگهداری کنید.برای نگهداری طولانی‌مدت انار و می‌توانید گل انار و یا دانه‌های انار را جدا کنید و آن‌ها را فریز کنید.

    ادامه...
  • پودر جوانه گندم

    پودر جوانه گندم

    جوانه گندم بخش جنینی یا هسته مرکزی دانه گندم است که یک غذای کاملا سالم و سرشار از ترکیبات مغذی است.

    ادامه...
  • دلایل خوابیدن پف کیک

    دلایل خوابیدن پف کیک

    یکی از مشکلاتی که در زمان پخت کیک خوابیدن پف کیک است که با آن مواجه می‌شویم و آن هم به علت رعایت نکردن نکته‌های کوچکی است که در این مطلب گفته شده است.

    ادامه...
  • نكاتی برای پخت كباب ترش و کته کباب

    نكاتی برای پخت كباب ترش و کته کباب

    كباب ترش هم یكی از انواع كباب است كه پخت آن از گذشته تا به امروز در بین مردم شمال كشور رایج بوده است كه البته در مورد اصل و نسب آن توافق جمعی وجود ندارد. البته گروهی این غذا را یک خوراک گیلانی می‌دانند

    ادامه...
  • تفاوت ژامبون کالباس و بیکن چیست؟

    تفاوت ژامبون کالباس و بیکن چیست؟

    امروزه با توجه به تغییر روش زندگی و اشتغال انسان‌ها، الگوی مصرفی غذا دچار تغییراتی شده و تمایل به مصرف غذاهایی که سریع آماده می‌شود، مثل فست فودها یا غذاهای آماده بیشتر شده است.

    ادامه...
  • نکات طلایی شیرینی‌پزی که باید بدانید

    نکات طلایی شیرینی‌پزی که باید بدانید

    حتماً شما هم تا به حال با انواع دستورهای قنادی و شیرینی‌پزی مواجه شده‌اید که مواد لازم آنها با واحدهای مختلفی بیان شده است. اگرچه آشپزی، طبق نظر بسیاری از افراد، بر پایه شهود، عشق و برخاسته از یک حس درونی است

    ادامه...
  • با برنج شفته چه کنیم؟

    با برنج شفته چه کنیم؟

    شاید برای شما نیز پیش آمده که برنجتان شفته شده باشد. در این مواقع چنانچه زمان کافی داشته باشید میتوانید پلو جدید درست کنید یا ینکه به جای برنج یک غذای دیگر که با برنج پخته شده درست میشود

    ادامه...
  • نکات مهم برای جلوگیری از وا رفتن فلافل

    نکات مهم برای جلوگیری از وا رفتن فلافل

    فلافل یک غذای خوشمزه خاورمیانه‌ای است که با نخود تهیه می‌شود و در روغن سرخ می‌شود و در آخر با سبزیجات و خیارشور و گوجه فرنگی مصرف می‌شود. ولی بعضی ها برا درست کردن آن مشکل دارند

    ادامه...