Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 آذر 1399 - 11:21

سالاد دریائی با سس آووكادو

سالاد دریائی با سس آووكادو

shooroshirin1

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

شاه میگو پخته 500 گرم

 

آبلیمو تازه یك و یك‌دوم قاشق سوپخوری

 

نمك 1 قاشق چایخوری

 

آب 500 میلی‌لیتر

 

شوید خردكرده 2 قاشق سوپخوری

 

فیله‌ ماهی (به دلخواه) كبابی 250 گرم

 

كنسرو ماهی تن بدون روغن 1 قوطی

 

گوجه‌فرنگی مینیاتوری 125 گرم

 

كاهوی خردكرده 1 بوته‌ی كوچك

 

مواد لازم برای تهیه‌ی سس آووكادو

 

آووكادو 1 عدد متوسط

 

پیاز خردكرده 1 عدد كوچك

 

آبلیمو تازه یك و یك‌دوم قاشق سوپخوری

 

روغن زیتون 2 قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – اعظم گلزارمنش

 

پوست و روده‌ میگو را بگیرید ولی دمش را نگه دارید و جدا نكنید. آبلیمو، نمك، آب و شوید را در قابلمه‌ مناسبی بریزید و روی اجاق جوشانید. آن‌گاه حرارت را كم كنید، میگو را بیفزائید و در حدود 8 دقیقه بپزید.

سپس آن را در آبكش بریزید. حال فیله‌ ماهی را خرد كنید و هنگام پذیرائی، میگو، فیله‌ی ماهی، ماهی تن، گوجه‌فرنگی و كاهو را در كاسه‌ مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

اكنون سالاد را در ظرف مناسبی بریزید و با سس آووكادو میل كنید.

روش تهیه‌ سس آووكادو: همه‌ مواد را در كاسه‌ دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا سس صاف و یكدستی حاصل شود.

 

برچسب ها: سالادانواع سالادسالاد دریائیسالاد با سس آووكادوآشپزی با آووكادوروش تهیه سالاد دریایی تعداد بازديد: 904 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است