Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 3 مهر 1399 - 02:01

رول‌های نان و بریان

رول‌های نان و بریان

shooroshirin1

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

گوشت سردست و قلوه‌گاه 1 كیلوگرم

 

پیاز  1 عدد

 

زردچوبه  1 قاشق چایخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

نعنای ریز خرد كرده 3 قاشق سوپخوری

 

زعفران حلكرده 3 قاشق سوپخوری

 

دارچین 2 قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ پخته و رنده كرده 3 عدد

 

نان لواش 8 عدد

 

روغن مخصوص سرخ كردنی به میزان لازم

گروه آشپزی

 

گوشت، پیاز، زردچوبه و به مقدار كافی آب در قابلمه بریزید و روی اجاق بپزید. مراقب باشید كه یك پیمانه از آب گوشت باقی بماند. حالا گوشت را دوبار چرخ كنید و نمك، فلفل، نعنا، زعفران و دارچین را به آن بیفزائید.

آن‌گاه اندكی از آب گوشت را به گوشت بیفزائید و مخلوط كنید. سپس تخم‌مرغ‌ها را با گوشت مخلوط كنید. اكنون نان‌های لواش را به اندازه‌ی 12×15 سانتیمتر ببرید و روی هر نان یك قاشق سوپخوری از مخلوط گوشت بگذارید و نان را رول كنید. اینك رول‌های فراهم كرده را در روغن داغ سرخ كنید.

برچسب ها: آشپزیانواع رولآشپزی با گوشترول‌های نانرول‌های بریانآموزش رول نانطرز تهیه رول‌مواد اولیه رول‌ تعداد بازديد: 937 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است