Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 12 آذر 1399 - 02:43

كباب دَجاجه

كباب دَجاجه

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

سینه مرغ 2 بار چرخكرده 600 گرم

 

ادویه مخصوص 1 قاشق چایخوری

 

ترخون خردكرده یك‌دوم پیمانه

 

نمك و فلفل به میزان لازم

آشپزباشی – اعظم گلزارمنش

 

سینه مرغ، ادویه، ترخون، نمك و فلفل را در كاسه مناسبی بریزید و خوب ورز دهید. آن‌گاه رویش را بپوشانید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید. حالا هر بار به اندازه 100گرم از مایه بردارید و به سیخ بكشید و روی آتش كباب كنید.

اكنون كباب دجاجه را برای پذیرائی، در دیس مناسبی قرار دهید و به دلخواه بیارائید.

یادآوری: ادویه مخصوص این كباب شامل: زیره، اُرگانو، نعنای خشك، چیلی، فلفل‌سیاه و نمك می‌باشد.

 

برچسب ها: آشپزیآشپزی با گوشتآموزش کبابانواع کبابآشپزباشیاعظم گلزارمنشكباب دَجاجهطرز تهیه كباب دَجاجهآموزش كباب دَجاجهدستور كباب دَجاجهمواد اولیه كباب دَجاجه تعداد بازديد: 837 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است