Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 12:51

توپ‌های اسفناج و برنج

توپ‌های اسفناج و برنج

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

برنج پخته 2 پیمانه

پیاز ریز خرد كرده 1 عدد متوسط

اسفناج ریز خرد كرده 1 پیمانه

سیب زمینی رنده كرده 1 عدد متوسط

پودر چیلی 1 قاشق چایخوری

پودر انبه خشك 1 قاشق چایخوری

سیر خرد كرده 2 حبه

نمك به میزان لازم

آرد نخودچی 2 قاشق سوپخوری

روغن مخصوص سرخكردن به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

برنج را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید. آن‌گاه پیاز، اسفناج، سیب‌زمینی، پودر چیلی، پودر انبه، سیر، نمك و آرد نخودچی  را به آن بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن كنید تا مخلوط یكدستی حاصل شود.

سپس از این مخلوط، 18 عدد توپ درست كنید و آن‌ها را در روغن داغ سرخ نمائید. حالا توپ‌های اسفناج را روی هوله كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیش گرفته شود. اكنون آن‌ها را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: آشپزیآشپزی مللتوپ‌های اسفناج و برنجآَشپزی با اسفناجتوپ های اسفناج تعداد بازديد: 1845 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است