Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 31 تیر 1403 - 02:30

مافین مرغ و پنیر

مافین مرغ و  پنیر

shooroshirin6

0 0

آسان

10 نفر

مواد مورد نیاز

 فیله مرغ پخته و خرد کرده 200 گرم

 

پنیر موزارلای رنده‌کرده 200 گرم

 

آرد 250 گرم

 

بیکینگ‌پودر یک و نیم قاشق چایخوری

 

کره آبکرده 100 گرم

 

شیر 250 میلی لیتر (1 پیمانه)

 

تخم مرغ 2 عدد

آشپزباشی- فاطمه درویش

 

فیله مرغ، پنیر، آرد و بیکینگ‌پودر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.آن‌گاه کره، شیر و تخم‌مرغ‌ها را در ظرف دیگری با هم مخلوط کنید و به فیله مرغ بیفزائید.

اینک قالب‌های مافین را چرب کنید و از مایه فراهم کرده دو سوم قالب‌ها راپر کنید.

حالا قالب‌های مافین را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و مافین‌ها را به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید.

 

برچسب ها: مافینانواع مافینمافین مرغ و پنیرمافین مرغمافین پنیری تعداد بازديد: 1696 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است