Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 00:30

خوراك ماهی با سیب و گلابی

خوراك ماهی با سیب و گلابی

shooroshirin1

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

فیله‌ ماهی 6 تكه‌ 200 گرمی

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

لیموترش ورقه‌ای خرد كرده 2 عدد

 

برنج قهوه‌ای 300 گرم

 

سیب خرد كرده  1 عدد

 

گلابی خرد كرده 1 عدد

 

كره 50 گرم

 

روغن برای سرخ كردن به میزان لازم

 

كنجد برای روی میوه‌ها 1 قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – سرور چاووشی

 

ماهی را در مخلوط نمك، فلفل و لیموترش بخوابانید و یك ساعت در یخچال نگه دارید. برنج را بشوئید و به شكل كته بپزید. آن‌گاه سیب و گلابی را در كره تفت دهید و ماهی را سرخ كنید.

حالا كته را در ظرف مناسبی بكشید، ماهی را كنار آن بگذارید و با میوه و كنجد بیارائید.

یادآوری: در صورت دلخواه می‌توانید خوراك ماهی را با لوبیا سبز و قارچ میل كنید.

 

برچسب ها: انواع خوراکآشپزی با ماهیپخت ماهیخوراك ماهیآشپزی با میوهطرز تهیه خوراك ماهی تعداد بازديد: 1530 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است