Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 24 شهریور 1398 - 20:26

طرز تهیه کیک بستنی قرمز مخملی

طرز تهیه کیک بستنی قرمز مخملی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم کیک بستنی قرمز مخملی 10-12 نفر

کره نرم شده 125 گرم

شکر دانه‌ریز 180 گرم

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

تخم‌مرغ 2 عدد

آرد 250 گرم

پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوری

نمک یک‌چهارم قاشق چایخوری

ماست پاستوریزه 250 میلی‌لیتر کم چرب

رنگ قرمز خوراکی  1 قاشق سوپخوری

سرکه سفید2 قاشق چایخوری

بیکینگ سودا 1 قاشق چایخوری

بستنی وانیلی 2 لیتر

مربای آلبالو و برگ نعنا برای تزئین

آشپزباشی - افسانه ظروفی

طرز تهیه کیک بستنی  قرمز مخملی

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینی پزی را به اندازه 30×40 سانتیمتر چرب نمائید و با کاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه کره، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید و هم بزنید.

سپس مخلوط الک کرده آرد، پودر کاکائو و نمک را همراه با ماست به طور یک در میان درون مایه فراهم کرده بریزید و مخلوط کنید.

حالا رنگ را بیفزائید و سرکه و بیکینگ‌سودا را با هم مخلوط سازید و به مایه کیک اضافه کنید. اکنون مایه به دست آمده را در سینی بریزید و کیک را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر بپزید.

همینکه کیک خنک شد، آن را از وسط دو قسمت کنید و یکی از آنها را در سینی مناسبی که هم اندازه کیک باشد، قرار دهید.

اینک روی کیک را با بستنی وانیلی بپوشانید و کیک بعدی را رویش بگذارید و قدری فشار دهید تا دو لایه کیک به بستنی بچسبند.

آن‌گاه روی آن را با فویل بپوشانید و در فریزر قرار دهید. هنگام مصرف، کیک بستنی را به اندازه دلخواهتان برش دهید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید. در صورت دلخواه روی کیک بستنی را با مربای آلبالو و برگ نعنا بیارائید.

برچسب ها: کیک بستنیطرز تهیه کیک بستنیمواد لازم کیک بستنیآشپزباشیافسانه ظروفیدسر تابستانیکیک بستنی قرمز مخملیبستنی رد ولوتبستنی های خوشمزهدرست کردن کیک بستنی تعداد بازديد: 1969 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است