Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 00:29

كیك نارگیل و آلبالو

كیك نارگیل و آلبالو

shooroshirin5

0 0

متوسط

12 نفر

مواد مورد نیاز

تخم‌مرغ 8 عدد

 

آبلیمو 1 قاشق چایخوری

 

شكرریز 200 گرم

 

آرد 200 گرم

 

بیكینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

مواد لازم میانی

 

پنیر خامه‌ای 300 گرم

 

خامه‌ی فرم گرفته 150 گرم

 

نارگیل تازه و رنده كرده 4 قاشق سوپخوری

 

آبلیمو 1 قاشق چایخوری

 

گلسه ‌چری خرد كرده یا مربای آلبالو بدون شربت 150 گرم

 

مواد لازم برای تزئین كیك

 

نارگیل تازه و رنده كرده 200 گرم

 

رنگ صورتی خوراكی به میزان لازم

 

گلسه‌ چری یا مربای آلبالو بدون شربت 100 گرم

آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

فر را با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد، گرم كنید و كف قالبی به قطر 25 سانتیمتر را با كاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه سفیده‌های تخم‌مرغ را همراه با آبلیمو و شكر با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و زرده‌های تخم‌مرغ را یكی‌یكی به آن بیفزائید.

سپس آرد، بیكینگ‌پودر و وانیلین را به مایه اضافه كنید و به آرامی مخلوط نمائید.

حالا مایه را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 50 دقیقه در فر بپزید.

اكنون صبر كنید تا كیك در قالب خنك شود و بعد آن را از ارتفاع سه قسمت كنید.

اینك یكی از لایه‌های كیك را روی دیس زیبائی بگذارید و یك‌سوم از مواد میانی را رویش بمالید.

پس از آن لایه‌ی دیگر كیك را روی آن بگذارید و نیمی از باقیمانده‌ی كرم را رویش بمالید.

آن‌گاه آخرین لایه‌ی كیك را روی كرم قراردهید و با باقیمانده‌ی كرم رو و اطراف كیك را بپوشانید.

حال كیك را با مخلوط نارگیل، رنگ صورتی و گ‍ِلسه ‌چری بیارائید و دست‌كم 6 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده‌ی مصرف شود.

روش تهیه‌ی مواد میانی

پنیر خامه‌‌ای را قدری با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

آن‌گاه خامه‌ی فرم گرفته، نارگیل، آبلیمو و گلسه‌ چری را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

روش تهیه‌ی مواد تزئین كیك

همه‌ی مواد را با یكدیگر مخلوط كنید.

 

برچسب ها: کیک نارگیلیکیک میوه ایکیک و شیرینیشیرینی پزیآموزش قنادیکیک آلبالوییمواد میانی کیکتزئین کیک تعداد بازديد: 834 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است