Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 تیر 1398 - 10:30

كيك تر با تزئين خامه و گل‌ رُز | طرز تهیه کیک

كيك تر با تزئين خامه و گل‌ رُز | طرز تهیه کیک

مدیر شور و شیرین

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد مورد نیاز جهت پخت کیک تر:

تخم‌مرغ 5 عدد

شكر ریز 100 گرم

پوست پرتقال رنده كرده یك قاشق چایخوری

آب پرتقال دو قاشق سوپخوری

آرد 120 گرم 

بیكینگ پودر یك چهارم قاشق چایخوری

كره‌ی ذوب كرده 50 گرم

خامه‌ی فرم گرفته به میزان لازم

شكلات چیپسی 70 گرم

گل‌های رُز مینیاتوری به میزان لازم

 

آشپزباشی - افسانه ظروفی

طرز تهیه کیک تر:

سفیده‌های تخم‌مرغ را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. آن‌گاه شكر را كم‌كم بیفزائید و همچنان زدن سفیده‌های تخم‌مرغ را ادامه دهید. سپس زرده‌های تخم‌مرغ را یكی‌یكی درون سفیده‌ی فرم گرفته بریزید.

پس از آن پوست پرتقال و آب پرتقال را بیفزائید. حالا آرد و بیكینگ پودر را با هم مخلوط و الك كنید و آن را به مایه‌ی قبلی اضافه نمائید و همه‌ی مواد را به كمك لیسك، به آرامی مخلوط سازید و كره‌ی ذوب كرده و سرد شده را نیز به مایه بیفزائید.

اكنون مایه‌ی كیك را درون قالب چربكرده‌ای به قطر 23 سانتیمتر- كه كف آن را با كاغذ روغنی پوشانده‌اید- بریزید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی 45 دقیقه بپزید.

بعد كیك را روی پنجره‌‌ی سیمی خنك كنید. حالا آن را از ارتفاع به سه قسمت مساوی ببرید و بین لایه‌های آن خامه‌ی فرم گرفته بمالید و شكلات چیپسی بپاشید. همچنین، رو و اطراف كیك را با خامه بپوشانید و با گل‌های زیبای رُز تزئین نمائید.

برچسب ها: کیککیک ترطرز تهیه کیکمواد لازم کیک تردرست کردن کیک ترطرز تهیه کیک تر تعداد بازديد: 731 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است