Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 07:22

کیک اپرا

کیک اپرا

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

طرز تهیه

مواد لازم برای کیک اسفنجی بادام :

تخم مرغ بزرگ     4 عدد

آرد بادام 1 و ¼ فنجان (125 گرم)

پودر قند ¾ فنجان (90 گرم)

آرد همه منظوره     ¼ فنجان (30 گرم)

سفیده تخم مرغ      3 عدد

شکر گرانول         2 قاشق غذاخوری

کره بدون نمک، ذوب شده     3 قاشق غذاخوری

 

مواد لازم برای شربت قهوه :

 پودر اسپرسو        1 قاشق غذاخوری

 شکر گرانول        2 قاشق غذاخوری

آب         4 قاشق غذاخوری

 

مواد لازم برای گاناش :

شکلات نیمه شیرین، خرد شده            8 اونس

خامه غلیظ           1 فنجان

 

 مواد لازم برای کره قهوه :

 کره بدون نمک، نرم شده       1 فنجان

 پودر قند  1 پیمانه

 پودر اسپرسو        1 قاشق غذاخوری

 عصاره وانیل        2 قاشق چایخوری

 

 

طرز تهیه

ابتدا کیک اسفنجی بادام را درست کنید. برای تهیه کیک اسفنجی ابتدا فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتیگراد) گرم کنید. قالبی به ابعاد 9*13 اینچ را چرب و آردپاشی کنید.

در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ ها را با سرعت متوسط ​​به بالا بزنید تا کف کند. آرد بادام و پودر قند را حدود 3 دقیقه بزنید تا کرم رنگ و غلیظ شود. آرد را الک کرده و به آرامی هم بزنید تا یکدست شود.

در ظرفی جداگانه، سفیده تخم مرغ را با سرعت زیاد هم بزنید تا کف کند، حدود 1 دقیقه. در حین هم زدن شکر را به آرامی اضافه کنید. هم زدن را تا زمانی که کمی سفت شود، حدود 3 دقیقه ادامه دهید.

سفیده های تخم مرغ را در سه دسته (سه مرتبه) به مخلوط آرد اضافه کنید. کره ذوب شده را داخل آن بریزید. خمیر را در قالب آماده شده بریزید و به آرامی آن را به صورت یک لایه ی نارک صاف کنید.

به مدت 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز فرو کرده اید و تمیز بیرون بیاید بپزید. بگذارید در تابه کاملا خنک شود.

شربت قهوه را درست کنید. در یک قابلمه کوچک پودر اسپرسو، شکر و آب را با هم مخلوط کنید. روی حرارت متوسط ​​به جوش بیاورید و مدام هم بزنید تا شکر حل شود. از روی حرارت بردارید و بگذارید کاملا خنک شود.

گاناش را درست کنید. در یک کاسه ضد حرارت، شکلات و خامه غلیظ را با هم ترکیب کنید. کاسه را روی یک قابلمه آب در حال جوش قرار دهید و هر از گاهی هم بزنید تا شکلات ذوب و یکدست شود.

برچسب ها: کیککیک بادامکیک اپراطرز تهیه کیک اپراکیک اسفنجیگاناش تعداد بازديد: 170 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است