Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 05:39

طرز تهیه کیک قرمز مخملی (Red Velvet)

طرز تهیه کیک قرمز مخملی (Red Velvet)

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم کیک مخملی براي حدود 12 نفر

روغن مایع 125 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

شکر ریز 180 گرم

وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری

تخم‌مرغ 2 عدد

آرد 225 گرم

آرد ذرت 2 قاشق سوپخوری

پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوری

نمک 1 پینچ

ماست 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

رنگ قرمز خوراکی 2 قاشق چایخوری

بیکینگ‌سودا یک‌دوم قاشق چایخوری

سرکه سفید 1 قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه کرم:

پنير خامه‌ای 150 گرم

پنیر ماسکارپونه 200 گرم

پودر شکر 160 گرم

وانیلین یک چهارم قاشق چایخوری

خامه فرم گرفته 200 گرم

پوست لیموی رنده کرده 3 قاشق چایخوری

ماهنامه آشپزباشی - افسانه ظروفی

طرز تهیه کیک قرمز مخملی

فر را با دمای 180 درجه سانتيگراد گرم كنيد و سه قالب را به قطر 20 سانتیمتر چرب نمائید و کف و دیواره‌اش را با کاغذ روغنی بپوشانيد. روغن مایع، شکر و وانیلین را با همزن برقی بزنید و تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید.

آن‌گاه مخلوط الک‌ کرده آرد، آرد ذرت، پودر کاکائو و نمک را همراه با مخلوط ماست و رنگ قرمز به‌طور یک در میان درون مایه فراهم کرده بریزید و با همزن برقی بزنید.

سپس بیکینگ‌سودا را در سرکه حل کنید و آن را به مایه بیفزائید. حالا مایه به دست آمده را به‌طور مساوی در قالب‌ها بریزید و به مدت تقریبی 25 دقیقه، در فر بپزید.

اکنون کیک‌ها را از فر درآورید و پس از ده دقیقه از قالب خارج کنید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شوند. اینک کیک‌ها را در کیسه نایلونی مناسبی بگذارید و 40 دقیقه در فریزر نگه دارید .

در این میان کرم را آماده و آن را بین لایه‌های کیک بمالید آن‌گاه کیک را برای پذیرائی در ظرف زیبائی قرار دهید و رویش را با گل و میوه بیارائید.

روش تهیه کرم: هر دو پنیر، پودر شکر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه خامه و پوست لیمو را بیفزائید و مخلوط کنید.

برچسب ها: انواع کیککیک قرمز مخملیافسانه ظروفیکیک red velvetطرز تهیه کیک مخملیدرست کردن کیک قرمز مخملی تعداد بازديد: 1922 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است