Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 23:43

كیك نارگیلی | طرز تهیه کیک نارگیلی

كیك نارگیلی | طرز تهیه کیک نارگیلی

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم جهت پخت كیك نارگیلی

آرد 225 گرم

 

بیكینگ‌پودر یك‌و یك‌دوم قاشق چایخوری

 

شكر ریز 200 گرم

 

پودر نارگیل 110 گرم

 

كره‌ آبكرده و خنك شده  125 گرم

 

تخم‌مرغ همزده 3 عدد

 

شیر 180 میلی‌لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مژگان فرهنگ

 

طرز تهیه كیك نارگیلی

همه‌ مواد را در كاسه‌ مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا با هم مخلوط شوند. آن‌گاه سرعت همزن را به متوسط برسانید و به مدت تقریبی 2-3 دقیقه مایه‌ كیك را هم بزنید.

سپس مایه‌ فراهم كرده را در قالب چربكرده‌ میان‌تهی به قطر 21 سانتیمتر و گنجایش تقریبی 5/2 لیتر بریزید و به مدت تقریبی یك ساعت در فر گرم كرده با دمای 160 درجه‌ سانتیگراد، بپزید.

حالا كیك را از فر درآورید و بعد از 5 دقیقه از قالب خارج كنید و روی پنجره‌ سیمی قرار دهید تا خنك شود. در صورت دلخواه می‌‌توانید روی كیك قدری پودر شكر بپاشید.

یادآوری: این كیك همراه با فنجانی چای، می‌تواند عصرانه‌ مناسب و دلپذیری برای پذیرائی از میهمانانتان باشد.

 

برچسب ها: كيككیك نارگیلیروش تهيه كیك نارگیلیآموزش كیك نارگیلیمواد لازم كیك نارگیلیتهيه كيكتهيه كیك نارگیلی تعداد بازديد: 1768 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين شيريني چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است