Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 27 تیر 1398 - 05:31

فرامبوز کیک

فرامبوز کیک

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 10-12 نفر

کره نرم شده  125 گرم

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

شکر 160 گرم

تخم‌مرغ 2 عدد

آرد 375 گرم

نمک  1 پینج

بیکینگ‌پودر 2 قاشق چایخوری

شیر  180 میلی‌لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

خامه فرم گرفته  به میزان لازم

تمشک تازه (رزبری)  375 گرم

مارسیپان  100گرم

آشپزباشی - افسانه ظروفی

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب لوف را به اندازه10 ×23 سانتیمتر چرب نمائید و با کاغذ روغنی بپوشانید.

آنگاه کره، وانیل و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود و بعد تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی بیفزایید و مخلوط کنید.

همچنین نگاه کنید: خرید کتاب آموزش شیرینی و کیک

سپس مخلوط الک کرده آرد، نمک و بیکینگ‌پودر را همراه با شیر به طور یک‌درمیان به مایه فراهم کرده بیفزائید و هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود.

حالا مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی یک ساعت در فر بپزید. اکنون کیک را از فر درآورید و پس از 5 دقیقه از قالب جدا کنید و روی پنجره سیمی بگذارید تا کاملا خنک شود.

اینک برآمدگی روی کیک را با چاقوی تیز ببرید و کیک را از ارتفاع به دو قسمت برش دهید. آن‌گاه یکی از لایه‌های کیک را روی ظرف مناسب و زیبایی بگذارید و رویش اندکی خامه فرم گرفته بمالید.

سپس روی خامه را با تمشک بپوشانید و بعد لایه دوم کیک را رویش بگذارید. حالا اندکی خامه روی کیک بمالید و آن را با خمیر مارسیپان بپوشانید. اکنون روی کیک را با خامه، تمشک و برگ نعنا بیارائید.

یادآوری: فرامبوز در فرانسوی به تمشک (رزبری) raspberry گفته می‌شود و این کیک از کیک‌های معروف فرانسوی است.

برچسب ها: آشپزباشیافسانه ظروفیکیک پزیفرامبوز کیککیک با خامهکیک خوشمزه تعداد بازديد: 1374 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است