Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 28 تیر 1398 - 12:45

كاپ‌كيك انار و ارده

كاپ‌كيك  انار و ارده

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 10-12 عدد

تخم مرغ  ١ عدد  درشت

شكر   110 گرم

روغن مايع   ٥٠ ميلى ليتر

ارده ٤٠ گرم

عسل  ٢٥ گرم

 اسانس وانيل ١ قاشق چايخوری

آرد ١٥٠ گرم

پودركاكائو  ١٥ گرم

بيكينگ پودر ١ قاشق چايخوری

بيكينگ سودا  ١ قاشق چايخوری

نمك یک هشتم  قاشق چايخوری

آب انار ٨٠ ميلى ليتر (یک‌سوم پیمانه)

آشپزباشی - عارفه ابن الرضا

فر را با دماى ١٨٠ درجة سانتیگراد گرم کنید و قالب‌های كاپ كيك را با کپسول‌های كاغذی بپوشانید.

آن‌گاه تخم مرغ و شكر را با همزن برقى بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود.

سپس روغن مايع، ارده، عسل و وانيل را بیفزائید و مخلوط کنید.

حالا مخلوط الک کرده موادخشك را همراه با آب انار، به طور یک در میان به مایه فراهم کرده افزوده و مخلوط سازید.

اکنون مایه به دست آمده را در کپسول‌های کاپ کیک بریزید و یک سوم از حجم کپسول‌ها را خالی نگه دارید.

کاپ کیک‌ها را به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر بپزید.

همینکه کاپ کیک‌ها خنک شدند، رویشان را با خامه فرم گرفته و دانه‌هاى انار بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

برچسب ها: آشپزباشیعارفه ابن الرضاکاپ کیک انارانواع کاپ کیک های خوشمزهکاپ کیک انار و اردهروش تهیه کاپ کیک انار و اردهکاپ کیک یلدایی تعداد بازديد: 161 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است