Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 2 اردیبهشت 1398 - 18:59

فرياندز بهار نارنج

فرياندز بهار نارنج

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 28 عدد

سفيده تخم مرغ ٦ عدد

كره آبکرده و خنک شده ١٨٥ گرم

عسل ٢ قاشق سوپخوری

عرق بهار نارنج ١ قاشق سوپخوری

پودر بادام ١٢٠ گرم

پودر شكر ٢٤٠ گرم

آرد ٧٥ گرم

پرك بادام ٤٠ گرم

مواد لازم برای تهیه شربت عسل:

عسل ٢ قاشق سوپخوری

آب ١ قاشق سوپخوری

عرق بهار نارنج ٢ قاشق سوپخوری

آشپزباشی - محیا ربیعی

فر را با دماي ٢٠٠ درجه سانتيگراد گرم كنيد. قالب ميني مافين را چرب نمائید و آن‌گاه سفيده تخم‌مرغ‌ها را در کاسه مناسبی بریزید و قدری با چنگال هم بزنيد.

سپس كره، عسل، عرق بهار نارنج، پودر بادام، پودر شكر و آرد را بیفزائید و با چنگال خوب مخلوط كنيد تا مایه صاف و يكدستي حاصل شود.

حالا مایه فراهم کرده را در قالب‌ها بریزید و تا نیمه آنها را پر کنید و رویشان پرک بادام بپاشید. اکنون کیک‌ها را به مدت تقریبی 15 دقیقه یا تا زمانی‌که رویشان طلائی‌رنگ شود، در فر بپزید.

پس از 10 دقیقه کیک‌ها را از قالب جدا کنید و روی پنجره سیمی بگذارید تا خنک شود. اینک روی کیک‌ها را با شربت عسل مرطوب سازید و برای پذیرائی،‌ در ظرف مناسبی بچینید.

روش تهیه شربت عسل: عسل و آب را در ظرف کوچک و مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به دمای جوش برسد.

آن‌گاه ظرف را از روی حرارت بردارید و عرق بهار نارنج را به شربت بیفزائید و هم بزنید. همینکه شربت خنک شد، آن را مصرف کنید.

برچسب ها: آشپزباشیمحیا ربیعیکیک پزیکیک خانگیکیک بهارنارنجفریاندز بهار نارنجمینی کیک خوشمزهفریاندز تعداد بازديد: 670 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است