Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 06:37

کیک شکلات و گلابی

کیک شکلات و گلابی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-10 نفر

کیک شکلاتی به قطر 20 سانتیمتر1 عدد

گلابی 4 عدد

چوب دارچین 2-3 تکه

کره 55 گرم

شکر قهوه‌ای گرانول 55 گرم

کرم گاناش حدود 500 گرم

آشپزباشی - افسانه ظروفی

کیک شکلاتی را مطابق دستورالعمل بپزید و بگذارید خنک شود. آن‌گاه پوست گلابی‌ها را بگیرید و آنها را همراه با دارچین در ظرف مناسبی قرار دهید.

روی گلابی‌ها را با آب بپوشانید و 10 دقیقه روی حرارت بجوشانید تا اندکی نرم شوند. سپس گلابی‌ها را به ورقه‌های نازک برش دهید.

حالا کره و شکر قهوه‌ای را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا کره و شکر آب شود. برش‌های گلابی را بیفزائید و صبر کنید تا گلابی‌ها کاراملیزه شوند.

اکنون کیک را از ارتفاع سه قسمت کنید و روی لایه‌های کیک کرم گاناش بمالید و آنها را روی هم قرار دهید. سپس رو و اطراف کیک را نیز با کرم گاناش بپوشانید و کیک را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بگذارید.

اینک اطراف کیک را با گلابی‌های کاراملیزه بیارائید.

روش تهیه کیک شکلاتی: فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به قطر 20 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه 225 گرم کره را همراه با 225 گرم شکر، با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس 4 عدد تخم‌مرغ را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید.

حالا مخلوط الک کرده 225 گرم آرد را همراه با یک و یک‌دوم قاشق چایخوری بیکینگ‌پودر، 4 قاشق سوپخوری پودر کاکائو و یک پینچ نمک، به مایه بیفزائید.

اکنون مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 45 دقیقه در فر بپزید.

برچسب ها: انواع کیککیک شکلاتیکیک میوه ایآشپزباشیافسانه ظروفیکیک خوشمزهکیک شکلات و گلابی تعداد بازديد: 614 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است