Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 29 تیر 1398 - 20:50

مربای آلبالو

مربای آلبالو

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آلبالو 1 كیلوگرم

 

شكر 1200 گرم

 

وانیل مایع 1 قاشق چایخوری

آشپزباشی – آرزو گنجی

 

آلبالوها را بشوئید و هسته‌ آن را درآورید. آن‌گاه شكر را لابه‌لای آلبالوها بریزید و به مدت 10 ساعت در یخچال قرار دهید تا آلبالو آب بیندازد.

سپس آن را روی حرارت بگذارید و به مدت 15 تا 20 دقیقه، بجوشانید تا شربت مربا قوام آید. اكنون وانیل را به آن بیفزائید و از روی حرارت بردارید. مربا را در شیشه‌ استریل كرده‌ی داغ بریزید، درش را محكم ببندید و در یخچال نگه دارید.

یادآوری: مربای آلبالو نباید زیاد بجوشد زیرا رنگش تیره می‌شود. می‌توانید آلبالوها را پس از چند جوش از شربت خارج كنید و شربت را به تنهایی بجوشانید تا قوام آید. سپس آلبالو را به آن اضافه كنید.

برچسب ها: انواع مربامواد اولیه مربامربای آلبالواموزش مربای آلبالوطرز تهیه مربای آلبالودستور مربای آلبالو تعداد بازديد: 879 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است