Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 24 شهریور 1398 - 21:11

كیك سه‌رنگ پسته و شكلات

كیك سه‌رنگ پسته و شكلات

shooroshirin1

0 0

متوسط

11 نفر

مواد مورد نیاز

تخم‌مرغ 4 عدد

 

شكر 180 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

نمك 1 پینچ

 

آرد 300 گرم

 

بیكینگ‌پودر  2 قاشق چایخوری

 

شیر  280 میلی‌لیتر

 

كره 50 گرم

 

رنگ سبز خوراكی كمی

 

پسته آسیاب كرده  100 گرم

 

پودر كاكائو 2 قاشق سوپخوری

 

رنگ صورتی كمی 

 

خامه فرم گرفته حدود 300 گرم

آشپزباشی –افسانه ظروفی

 

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سه قالب را به قطر 20 سانتیمتر چرب نمائید و با كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها، شكر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا كمرنگ‌ و غلیظ شود.

سپس نمك، آرد و بیكینگ‌پودر را با هم مخلوط سازید و در كاسه‌ای الك كنید. حالا شیر و كره را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق گرم نمائید. اكنون مواد خشك و مخلوط شیر و كره را به طور یك در میان، درون مایی تخم‌مرغی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

آن‌گاه مایی فراهم كرده را به سه قسمت مساوی تقسیم كنید و در سه ظرف جداگانه بریزید. اینك به یك قسمت رنگ سبز و پسته را بیفزائید و به قسمت دیگر پودر كاكائو اضافه كنید.

 به باقیمانده های كیك، اندكی رنگ صورتی بیفزائید. مایه كیك را در قالب‌ها بریزید و به مدت تقریبی نیم ساعت در فر بپزید. اینك صبر كنید تا كیك‌ها خنك شوند.

حال برآمدگی روی كیك‌ها را با چاقوی تیز ببرید و صاف كنید. سپس با خامه فرم گرفته هر سه كیك را به هم بچسبانید و روی هم قرار دهید و در صورت دلخواه رو و اطراف كیك را نیز با خامه بپوشانید.

 كیك را در یخچال بگذارید و دست‌كم 6 ساعت صبر كنید تا آماده مصرف شود.

 

برچسب ها: انواع کیکآموزش کیکپخت کیکكیك شكلاتدستور کیکافسانه ظروفیكیك سه‌رنگكیك پسته تعداد بازديد: 955 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است