Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 18:04

طرز تهیه کیک میوه دهکده

طرز تهیه کیک میوه دهکده

مدیر شور و شیرین

0 0

متوسط

10 نفر

مواد مورد نیاز

كیک میوه‌ی دهكده

مواد لازم جهت تهیه این کیک:

كشمش سیاه   170 گرم

كشمش طلائی 220 گرم

كشمش سبز  160 گرم

برگهی زردآلوی خرد كرده 160 گرم

مربای پوست پرتقال بدون شربت 60 گرم

مربای آلبالو بدون شربت 80 گرم

بادام خرد كرده 125 گرم

آب پرتقال 180 میلیلیتر

كره  180 گرم

شكر قهوهای  180 گرم

تخممرغ 3 عدد

مارمالاد زردآلو  2 قاشق سوپخوری

آرد 300 گرم

دارچین 1 قاشق چایخوری

هل آسیابكرده 1 قاشق چایخوری

زنجفیل آسیابكرده 1 قاشق چایخوری

آب پرتقال (اضافی) 60 میلی‌لیتر

 

آشپزباشی- افسانه ظروفی

در ظرف مناسبی كشمش‌ها، زردآلو، هر دو مربا و بادام را بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه آب پرتقال را بیفزائید و درِ ظرف را بگذارید و یك شب آن را در یخچال نگه دارید. یك قالب مربع شكل 23 سانتیمتری را چرب كنید و كف و دیواره‌ی آن را با سه لایه كاغذ روغنی بپوشانید؛ چنان‌كه كاغذ از لبه‌ی قالب حدود 5 سانتیمتر بلندتر باشد.

همچنین ببینید: خرید کتاب آموزش انواع کیک و شیرینی

اكنون كره و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا رنگ مخلوط روشن شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را بتدریج اضافه كنید و هم زدن را ادامه دهید. حالا مارمالاد و مخلوط مواد خشك را در دو نوبت به مایه بیفزائید و خوب مخلوط نمائید. اینك مایه‌ی كیك را درون قالب آماده بریزید و روی آن را با پالت صاف كنید. بعد آن را داخل فر(تاون) گرم شده با دمای 150 درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید و كیك را به مدت تقریبی 3 ساعت بپزید. پس از خارج كردن كیك از فر، آن را با آب پرتقال (اضافی) مرطوب نمائید و همچنان كه كیك داخل قالب است، روی آن را با كاغذ آلومینیومی بپوشانید. همین كه كیك خنك شد، آماده‌ی مصرف است.

اكنون روی آن را به مارمالاد زردآلو آغشته كنید و با بادام پرك و گلسه چری تزئین نمایید.

برچسب ها: طرز تهیه کیکدستور کیککیک خوشمزهآموزش کیک دهکدهکیک آسان تعداد بازديد: 1466 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است