Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 30 فروردین 1398 - 07:20

كاپ کیك شكلات و توت فرنگی

كاپ کیك شكلات و توت فرنگی

shooroshirin5

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

شكلات سیاه خردكرده 90 گرم

 

خامه‌ی ساده 90 گرم

 

آرد 100 گرم

 

بیكینگ‌پودر یك و یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

بادام پودركرده 50 گرم

 

پودر كاكائوی الك‌كرده 2 قاشق چایخوری

 

نمك یك‌هشتم قاشق چایخوری

 

كره‌ی نرم 90 گرم

 

شكر 200 گرم

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

مواد لازم برای توت‌فرنگی شكری‌شده

 

توت‌فرنگی تازه یا فریز كرده 150 گرم

 

سفیده‌ی تخم‌مرغ همزده 1 عدد

 

شكر دانه‌ریز 2 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم جهت كرم كره‌ای شكلاتی برای روی كاپ‌كیك‌ها

 

شكلات سیاه خردكرده 90 گرم

 

كره‌ی نرم 125 گرم

 

وانیل یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

شیر یك‌دوم قاشق سوپخوری

 

پودر شكر 150 گرم

آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

فر(تاون) را با دمای 170 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و قالب‌های مافن را با كپسول‌های كاغذی بپوشانید.

در ظرف مناسبی شكلات و خامه را بریزید و آن را به روش بن‌ماری یكدست كنید و كنار بگذارید تا سرد شود.

آن‌گاه در ظرف دیگری، مواد خشك را الك كنید. حالا كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا سبك شود.

سپس تخم‌مرغ‌ها را بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون شكلات و مواد خشك را به مایه‌ی تخم‌مرغی اضافه كنید و با قاشق فلزی همه را با هم مخلوط نمائید.

اینك مخلوط به‌دست آمده را بین قالب‌های مافن تقسیم كنید و به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر بپزید.

همین كه كیك‌ها خنك شدند رویشان را با كرم شكلاتی بپوشانید و با توت‌فرنگی شكری‌كرده تزئین نمائید.

روش تهیه‌ی توت‌فرنگی شكری‌كرده

یك سینی را با كاغذ روغنی بپوشانید.

روی توت‌فرنگی‌ها را با قلم‌مو سفیده‌ی تخم‌مرغ بزنید. سپس در شكر بغلتانید و روی كاغذ قرار دهید تا خشك شود.

روش تهیه‌ی كرم كره‌ای شكلاتی

شكلات را به روش بن‌ماری آب كنید تا نرم شود. بعد آن را سرد كنید. در ظرف مناسبی، كره و وانیل را با همزن برقی بزنید تا به صورت كرم درآید.

سپس شیر و شكلات سرد شده را اضافه كنید و با قاشق مخلوط سازید. آن‌گاه پودر شكر را كم كم به مخلوط قبلی بیفزائید. اكنون كرم آماده‌ی مصرف است.

 

برچسب ها: کیک و شیرینیآموزش کاپ کیکانواع کاپ کیکشیرینی پزیآشپزباشیكاپ کیك شكلاتكاپ کیك توت فرنگی تعداد بازديد: 686 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کاپ کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است