Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 18:48

کوکی کشمش و شکلات چیپسی

کوکی کشمش و شکلات چیپسی

shooroshirin6

0 0

آسان

12 نفر

مواد مورد نیاز

کره 125 گرم

 

پودر شکر 110 گرم

 

تخم مرغ 1 عدد

 

پوست پرتقال رنده کرده یک دوم قاشق چایخوری

 

آرد 175 گرم

 

بیکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری

 

کشمش 50 گرم

 

شکلات چیپسی 70 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- آرزو گنجی

 

کره و پودر‌شکر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ و پوست پرتقال را بیفزائید و هم بزنید. سپس آرد و بیکینگ‌پودر را افزوده و مخلوط کنید.

حالا کشمش و شکلات چیپسی را درون مایه بریزید و مخلوط نمائید. اینک هربار به اندازه 1 قاشق سوپخوری از مایه فراهم کرده بردارید و با فاصله در سینی شیرینی‌پزی چربکرده بچینید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 15 دقیقه بپزید.

 

برچسب ها: کوکیکوکی کشمش و شکلات چیپسیکوکیز کشمشکوکیز شکلاتیبیسکویت با شکلات تعداد بازديد: 2594 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است