Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 24 شهریور 1398 - 20:27

كیك زِبرا

كیك زِبرا

shooroshirin1

0 0

متوسط

9 نفر

مواد مورد نیاز

تخم‌مرغ 2 عدد

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

شكر  350 گرم

 

روغن مایع  250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

آرد 450 گرم

 

بیكینگ‌پودر  1 قاشق چایخوری

 

شیر 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

پودر كاكائو 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی – مریم امیری

 

تخم‌مرغ‌ها و وانیلین را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا قدری سبك شود. آن‌گاه شكر را كم‌كم بیفزائید و به همزدن ادامه دهید تا شكر حل شود.

 سپس روغن را كم‌كم بیفزائید و مخلوط كنید. حالا مخلوط الك‌كرده آرد و بیكینگ‌پودر را همراه با شیر در چند نوبت به مایه اضافه كنید و با لیسك هم بزنید تا صاف و یكدست شود.

اكنون كف قالبی را به قطر 25 سانتیمتر، با كاغذ روغنی بپوشانید و یك‌سوم از مایه فراهم كرده را با پودر كاكائو مخلوط كنید. سپس 3قاشق از مایه وانیلی را وسط قالب بریزید و بلافاصله 1 قاشق از مایه شكلاتی را رویش بگذارید.

دوباره 3 قاشق از مایه وانیلی را روی مایه شكلاتی بریزید و 1قاشق از مایه شكلاتی وسط آن بگذارید. به همین ترتیب مایه را در قالب بریزید و به مدت تقریبی یك ساعت، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بپزید.

همینكه كیك خنك شد، آن را روی دیس زیبائی بگذارید.

 

برچسب ها: انواع کیکآموزش کیکپخت کیکطرز تهیه کیکمواد اولیه کیککیک زبرا تعداد بازديد: 1020 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است