Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 09:35

کیک لیمو با میوه‌های گرمسیری | طرز تهیه کیک

کیک لیمو با میوه‌های گرمسیری | طرز تهیه کیک

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

کیک لیمو با میوه‌های گرمسیری | طرز تهیه کیک

مواد لازم برای8-10 نفر

کره نرم شده  250 گرم

پوست لیمو (رنده کرده) 1 قاشق سوپخوری

شکر 200 گرم

تخم‌مرغ 3 عدد درشت

ماست کم‌چرب 250 میلی‌لیتر (یک پیمانه)

آب لیموی تازه  60 میلی لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

آرد 300 گرم

بیکینگ‌پودر 2 قاشق چایخوری

نمک یک پینچ

کمپوت میوه‌های گرمسیری 1 قوطی کوچک

مواد لازم برای تهیه شربت:

آب 140 میلی‌لیتر (یک‌سوم پیمانه + یک چهارم پیمانه)

شکر 160 گرم

پوست لیمو   2-3 تکه

آشپزباشی - افسانه ظروفی

برای پخت کیک لیمو با میوه های گرمسیری فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب میان‌تهی را به گنجایش 3 لیتر چرب و آردپاشی نمائید.

آن گاه کره، پوست لیمو و شکر را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و یکنواخت شود و بعد تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزایید.

سپس ماست را افزوده و مخلوط سازید. حالا  آب لیمو را همراه با مواد خشک درون مایه بریزید و هم بزنید. اکنون مایه فراهم کرده را درون قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 40-45 دقیقه در فر بپزید.

کیک را 5 دقیقه در قالب نگه دارید و بعد آن را روی پنجره سیمی برگردانید. اینک قالب را بشوئید و خشک کنید و دوباره کیک را درون قالب بگذارید.

آنگاه چند جای کیک را با سیخ چوبی سوراخ کنید تا شربت جذب کیک شود. حالا شربت گرم را روی کیک بریزید. همینکه شربت جذب کیک شد، آن را از قالب درآورید و روی ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

اکنون کیک را با میوه‌های گرمسیری بیارائید و میل کنید.

روش تهیه شربت: آب، شکر و پوست لیمو را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود. آنگاه شربت را 10-15 دقیقه بجوشانید و بعد آن را صاف کنید.

برچسب ها: کیک لیموطرز تهیه کیکآشپزباشیافسانه ظروفیکیک پزیکیک با میوه های گرمسیریکیک خانگی تعداد بازديد: 1689 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است