Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 29 تیر 1398 - 20:16

طرز تهیه کیک پنیر وشاهتوت

طرز تهیه کیک پنیر  وشاهتوت

shooroshirin6

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم کیک پنیر  وشاهتوت برای 6-8 نفر

کره سرد و خرد کرده 180 گرم

آرد  340 گرم

شکر دانه ریز 150 گرم

نمک  یک چهارم قاشق چایخوری

بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

خامه صبحانه 180 میلی لیتر (سه چهارم پیمانه)

تخم مرغ همزده 2 عدد

مارمالاد شاهتوت 100 گرم

خلال بادام 80 گرم

پودر پسته برای تزئین  به میزان لازم

مواد لازم میانی:

پنیر خامه‌ای 240 گرم

شکر دانه ریز 100 گرم

تخم مرغ 1 عدد

آشپزباشی-مژگان فرهنگ

طرز تهیه کیک پنیر  وشاهتوت:

کره، آرد، شکر و نمک را در ظرف مناسبی بریزید و با نوک انگشتانتان مخلوط کنید تا به شکل خرده‌نان درآید.

آن‌گاه نیمی از آن را کنار بگذارید و باقیمانده خمیر را در قالب دارای کاغذ روغنی، به قطر 23 سانتیمتر پهن کنید.

سپس مواد میانی و سپس مارمالاد را روی خمیر بریزید.حالا بیکینگ‌پودر، خامه و تخم‌مرغ‌ها را به خمیر باقیمانده بیفزائید و پس از مخلوط کردن، آن را روی مارمالاد بریزید. اکنون خلال بادام را رویش بپاشید و کیک را به مدت تقریبی 35-40 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. آن‌گاه کیک را از قالب در آورید و روی پنجره سیمی خنک کنید. سپس آن را برای پذیرائی در ظرف زیبائی قرار دهید و با پودر پسته بیارائید.

روش تهیة مواد میانی: همه مواد را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا کرم صاف و یکدستی حاصل شود

برچسب ها: کیککیک پنیر و شاهتوتکیک شاهتوتیطرز تهیه کیک پنیر وشاهتوتدرست کردن کیک پنیر تعداد بازديد: 704 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است