Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 27 تیر 1398 - 05:46

طرز تهیه کیک خرما و دارچین

طرز تهیه کیک خرما و دارچین

shooroshirin3

2 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم کیک خرما و دارچین

كره خردكرده  125 گرم

 

شكر 110 گرم

 

عسل 2 قاشق سوپخوری

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

آرد  220 گرم

 

بیكینگ‌پودر  یك و یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پودر كاكائو  2 قاشق چایخوری

 

دارچین  1 قاشق چایخوری

 

شیر  125 میلی‌لیتر (یك دوم پیمانه)

 

گردوی خردكرده و برشته 60 گرم

 

خرمای هسته گرفته و خردكرده  120 گرم

آشپزباشی

 طرز تهیه کیک خرما و دارچین

كره و شكر را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه عسل را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس تخم‌مرغ‌ها را یكی‌یكی بیفزائید. حالا آرد، بیكینگ‌پودر، پودر كاكائو و دارچین را با یكدیگر مخلوط و الك نمائید و به شكل یك درمیان، همراه با شیر به مایه بیفزائید.

اكنون گردو و خرما را درون مایه بریزید و به آرامی مخلوط كنید. حالا مایه را در قالب میان تهی چربكرده، به قطر 21 سانتیمتر بریزید و در فر(تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 45 دقیقه بپزید. اینك 5 دقیقه صبر كنید تا كیك كمی خنك شود.

بعد آن را روی پنجره سیمی برگردانید و تا خنك شدن كامل كیك، به آن دست نزنید! اكنون در صورت دلخواه، كیك را با كرم كره‌ای، گردو و دارچین تزئین كنید.

روش تهیه كرم كره‌ای

150 گرم كره را با همزن برقی بزنید تا یكدست و رنگش روشن شود. آن‌گاه 70 گرم پودر شكر الك كرده را كم‌كم به آن بیفزائید و همچنان با همزن برقی بزنید. سپس یك چهارم قاشق چایخوری وانیلین به كِرم بیفزائید.

 

برچسب ها: کیکآموزش شیرینیکیک با خرماآشپزباشیكیك خرما و دارچینکیک با دارچینروش تهیه كیك خرما و دارچینمواد لازم كیك خرما و دارچیندرست کردن کیک خرما و دارچینطرز تهیه کیک خرما و دارچین تعداد بازديد: 3796 تعداد نظرات: 2

نظرات

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است