Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 22:25

کیک گردویی با كرم شکر قهوه‌ای

کیک گردویی با كرم شکر قهوه‌ای

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-10 نفر

 آرد  250 گرم

بيكينگ پودر 2 قاشق چایخوری

نمک 1 پینچ

شکر دانه ریز  250 گرم

کره نرم شده  250 گرم

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

تخم مرغ   3 عدد

دوغ  بی‌نمک  250 میلی لیتر (1 پیمانه)

گردوی برشته و خرد کرده  160 گرم

مواد لازم برای تهیه  كرم شکر قهوه‌ای

کره  125 گرم

شکر قهوه ای  1 پیمانه

خامه صبحانه   150 میلی لیتر

عسل  1 قاشق سوپخوري

پودر شکر 280 گرم

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

قالب را به قطر 20 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید و فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.

آن‌‌گاه آرد، بيكينگ پودر و نمک را مخلوط و 2 بار الک کنید.

حالا شکر، کره و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و يكدست شود و بعد تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بيفزاييد.

سپس مخلوط آرد ودوغ را به طور یک در میان، به مايه اضافه کنید. 

اکنون گردو را بیفزائید و مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 30-35 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

همینکه کیک خنک شد، آن را از ارتفاع 2 قسمت کنید و بین لایه‌های کیک و اطرافش کرم بمالید و با گردو بیارائید.

برچسب ها: کیک گردوکیک عصرانهآشپزباشیمهدیس رحیمیانکیک خوشمزه گردوییکیک گردو با کرم شکر قهوه ای تعداد بازديد: 418 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است