Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 14:33

کیک قهوه و عسل

کیک قهوه و عسل

shooroshirin

0 0

متوسط

40 دقیقه

8 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8 نفر

قهوة فوري.................... 3 قاشق چايخوري

آب جوش............... 1 قاشق سوپخوري

کره ...............125 گرم

اسانس وانیل....................يك چهارم قاشق چايخوري

شکر قهوه ای................. 115 گرم

تخم مرغ ..................2 عدد

آرد................... 175 گرم

بیکینگ پودر.................... 1 قاشق چايخوري

پودر كاسترد...................... يك چهارم پيمانه

شیر..................... 115 ميلي ليتر (حدود يك دوم پيمانه)

خامة فرم گرفته....................... 250 گرم

 

مواد لازم رویه :

کره.................... 30 گرم

قهوة فوری.................. 1 قاشق چايخوري

آب جوش..................... 1 قاشق سوپخوري

شیر................... 1 قاشق سوپخوري

عسل................. 1 قاشق چايخوري

اسانس وانیل....................... يك چهارم قاشق چايخوري

پودر شکر.................. 125 گرم

روش‌تهیه

قالبي را به قطر 20 سانتیمتر چرب کنيد و با کاغذ روغنی بپوشانید.  آن‌گاه قهوه را در آب جوش حل کنید و كنار بگذاريد.  سپس کره، وانیل و شکر قهوه‌ای را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود. حالا تخم مرغ ها را يكي‌يكي بیفزائید و مخلوط كنيد. اكنون آرد، بیکینگ پودر و پودر کاسترد را با هم مخلوط کنيد و آن را همراه با شیر، به ماية تخم‌مرغي بيفزائيد و مخلوط نمائيد. اينك مایة فراهم كرده را در قالب بريزيد و به مدت تقريبي 40 دقيقه، در فر گرم كرده با دماي 180 درجة سانتیگراد بپزید. حالا كيك را از فر درآوريد و پس از 10 دقیقه، آن را از قالب جدا کنيد و بگذاريد كاملا خنك شود.  آنگاه کیک را از ارتفاع سه قسمت كنيد و روی هر لایه، خامه بماليد. لايه‌هاي كيك را روي هم قرار دهيد و مواد رویه را رویش بريزيد. در صورت دلخواه، كيك را با ماکارون بیارائید. 

روش تهية مواد رويه: همة مواد را با هم مخلوط کنيد و روی بخار آب جوش پيوسته هم بزنید تا ماية صاف و يكدستي حاصل شود.

برچسب ها: کیککیک قهوه و عسلکیک قهوهقهوه فوریطرز تهیه کیک قهوهکیک بدون فراسانس وانیلکیک قابلمه ایپودر كاسترد تعداد بازديد: 246 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است