Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 1 اردیبهشت 1398 - 01:10

کیک شب یلدا

کیک شب یلدا

مدیر شور و شیرین

2 0

متوسط

مواد مورد نیاز

 كره                          250 گرم

شكر ریز                     360 گرم

وانیلین                       یك‌چهارم قاشق چایخوری

تخم مرغ                    4 عدد

آرد                           300 گرم

آرد ذرت                     40 گرم

بیكینگ‌پودر                 2 قاشق چایخوری

شیر                        250 میلی‌لیتر

مواد لازم برای تزئین كیك

عسل                      80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

خلال پسته‌ی سبز       حدود 100 گرم

بادام                        حدود 100 گرم

فندق                       حدود 100 گرم

بادام هندی               حدود 100 گرم

گردو                        حدود 100 گرم

كشمش                   حدود 70 گرم

گلسه‌ی چری یا مربای آلبالوی بدون شربت   به میزان لازم

 

قالب مربعی را به ضلع 23 سانتیمتر چرب كنید. كف و اطرافش را با كاغذ روغنی بپوشانید. كره و شكر را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه وانیلین را بیفزائید و مخلوط سازید. سپس تخم‌مرغ‌ها را یكی‌یكی اضافه كنید و پس از افزودن هر تخم‌مرغ، مایه را خوب هم بزنید. حالا آرد، آرد ذرت و بیكینگ‌پودر را با هم مخلوط و الك كنید و به‌طور یك در میان، همراه با شیر به مایه بیفزائید. اكنون مایه را در قالب بریزید و در فر گرم‌شده با دمای 160 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی 1 ساعت و 15 دقیقه، بپزید. بعد صبر كنید كیك روی پنجره‌ی سیمی كاملاً خنك شود. اینك قدری عسل گرم‌شده روی كیك بمالید و آن را با ‌آجیل، مطابق شكل تزئین كنید. در انتها، دوباره قدری عسل روی آجیل بریزید تا براق و زیبا دیده شود. حالا كیك را برای پذیرائی، در دیس زیبائی بگذارید.

تعداد بازديد: 1547 تعداد نظرات: 2

نظرات

  • سلام به شما دست اندرکاران این مجموعه
    میخواستم از شما خواهش کنم که مواد اولیه کیک شب یلدا اصلاح کنین تا ما هم از این کیک استفاده کنیم. چون مواد لازم نداره و فقط طرز تهیه دارد.
    ممنونم از سرکار خانم ظروفی نازنین
  • با سلام و احترام، متوجه پیام‌تان نشدم. مواد لازم برای این دستور ذکر شده‌اند...

ارسال نظر

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است