Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 06:29

کیک ویکتوریا کلاسیک

کیک ویکتوریا کلاسیک

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 6 نفر

کره نرم شده  220 گرم

شکر دانه ریز  220 گرم

وانیلین یک هشتم قاشق چایخوری

تخم‌مرغ 4 عدد

آرد 220 گرم

بیکینگ‌پودر یک و یک دوم قاشق چایخوری

نمک 1 پینچ

مارمالاد توت فرنگی یا رزبری به میزان لازم

خامه قنادی همزده و فرم گرفته به میزان لازم

آشپزباشی - افسانه ظروفی

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و 4 قالب را به قطر 15 سانتیمتر چرب کنید و کف آنها را با کاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف  و یکدست شود و بعد وانیلین را به آن بیفزائید.

حالا تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید و مخلوط الک کرده مواد خشک را نیز افزوده و هم بزنید.

سپس مایه فراهم کرده را بطور مساوی بین قالب‌ها تقسیم کنید و کیک را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر بپزید.

اکنون کیک را از فر در آورید و پس از 10 دقیقه از قالب جدا کنید و روی پنجره سیمی بگذارید تا خنک شود.

آن‌گاه بین کیک‌ها مارمالاد بمالید و روی هم بگذارید. اینک کیک را روی صفحة مناسبی قرار دهید و  رو  و اطراف کیک را با خامه بپوشانید.

سپس در صورت دلخواه کیک را مطابق شکل با استفاده از خامه و ماسوره شماره 1d به شکل سبد بسازید و با گل‌های تازه بیارائید.

برچسب ها: آشپزباشیکیک های خوشمزهکیک ویکتوریاکیک ویکتوریا کلاسیکلفسانه ظروفیطرز تهیه کیک ویکتوریامواد لازم برای تهیه کیک ویکتوریاکیک چند لایه خامه ایکیک با تزیین گل تعداد بازديد: 740 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است