Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 22:47

کاپ کیک راکی رد

کاپ کیک راکی رد

shooroshirin

0 0

متوسط

20 دقیقه

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 عدد

پودر کاکائو...............2  قاشق سوپخوری

آب جوش............ 2  قاشق سوپخوری

کره..............115 گرم

شکر................75 گرم

تخم مرغ............... 2 عدد

آرد..................125 گرم

بیکینگ پودر.................یک‌دوم  قاشق چایخوری

مواد لازم رویه

گردوی خرد کرده.....................25 گرم

مارشمالو...............115 گرم

گلسه چری......................40 گرم

شکلات شیری............100 گرم

آشپزباشی - مریم امیری :

روش تهیه

فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد گرم کنید و قالب 6 تائی کاپ کیک را به گنجایش تقریبی 150 میلی لیتر با کاغذهای مخصوص کاپ کیک بپوشانید. آن‌گاه پودر کاکائو را در آب جوش حل کنید و کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا سبک و یکنواخت شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید. حالا پودر کاکائوی حل کرده در آب جوش را به مواد افزوده و هم بزنید. اکنون مخلوط الک کردة آرد و بیکینگ پودر را نیز به این مخلوط بیفزائید و با لیسک هم بزنید تا مایة صاف و یکنواختی حاصل شود. اینک  مایة فراهم کرده را در قالب‌های کاپ کیک بریزید و به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر بپزید. همینکه کاپ کیک‌ها خنک شدند، رویشان را با مخلوط مواد رویه بیارائید.

 

روش تهیة رویة کاپ کیک

گردو را در ظرف مناسبی بریزید و مارشمالو و گلسه چری را با قیچی خرد کنید و به گردو بیفزائید. آن‌گاه شکلات را آب کنید و آن را به مخلوط فراهم کرده بیفزائید و هم بزنید.

برچسب ها: کاپ کیکآموزش شیرینی پزیکاپ کیک راکی ردطرز تهیه کاپ کیک راکی رد تعداد بازديد: 615 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است