Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 30 فروردین 1398 - 07:40

كیك پنیر شكلاتی

كیك پنیر شكلاتی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كره آبكرده 75 گرم

 

بیسكویت آسیاب كرده 200 گرم

 

پنیر خامه‌ای 500 گرم

 

پودر شكر   90 گرم

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

پودر كاكائو 1 قاشق سوپخوری

 

ماست خامه‌ای 300 گرم

 

شكلات آبكرده 250 گرم

آشپزباشی- مریم امیری

 

قالب‌های گرد كوچك را چرب‌كنید و كنار بگذارید. آن‌گاه كره و بیسكویت را با هم مخلوط نمائید و به طور مساوی در قالب‌ها بریزید و خوب بفشارید. آن‌گاه قالب‌ها را 15 دقیقه در یخچال قرار دهید. حالا پنیر خامه‌ای و پودر شكر را با همزن برقی بزنید و تخم‌مرغ‌ها را یكی‌یكی بیفزائید و بعد از افزودن هر تخم‌مرغ مایه را خوب هم بزنید.

اكنون پودر كاكائو و ماست خامه‌ای را بیفزائید و شكلات آبكرده و خنك شده را نیز اضافه كنید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید. اینك مایه فراهم‌كرده را در قالب‌ها، روی بیسكویت بریزید و در فر گرم‌كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی30 تا 40 دقیقه بپزید.

همین كه كیك پنیر خنك‌ شد، آن را یك شب در یخچال نگه دارید و برای پذیرائی، با خامه و شكلات بیارائید.

 

برچسب ها: کیککیک پنیرکیک شکلاتیآموزش کیکشیرینی پزیآشپزباشیمریم امیریكیك پنیر شكلاتی تعداد بازديد: 852 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است