Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 18:28

طرز تهیه کیک پسته و بادام

طرز تهیه کیک پسته و بادام

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم کیک پسته و بادام برای 8 -10 نفر

کره 250 گرم

اسانس وانيل 2 قاشق چايخوری

شكر 250 گرم

تخم‌مرغ 4 عدد

آرد 300 گرم

بيكينگ‌پودر 2 قاشق چايخوری

آرد ذرت 4 قاشق سوپخوری

شير 125 میلیليتر (يك‌دوم پيمانه)

پسته آسياب‌كرده 85 گرم

بادام آسياب كرده 85 گرم

رنگ سبز و صورتی خوراکی چند قطره

مارمالاد زردآلو 125 گرم

خمير فوندانت 500 گرم

ماكارون به ميزان لازم

ماهنامه آشپزباشی - مریم امیری

طرز تهیه کیک پسته و بادام

فر را با دمای 180 درجه سانتيگراد گرم كنيد و دو قالب را به قطر 18 سانتيمتر چرب نمائيد و با كاغذ روغنی بپوشانيد. آن‌گاه كره، وانيل، شكر و تخم‌مرغ‌ها را در ظرف مناسبی بريزيد و فقط در حد مخلوط شدن، با همزن برقي بزنيد.

سپس آرد، بيكينگ‌پودر، آرد ذرت و شير را افزوده و با سرعت متوسط همزن، مواد را هم بزنيد تا رنگ مايه روشن شود. اكنون مایه فراهم كرده را به دو قسمت مساوی تقسيم كنيد.

پسته و اندکی رنگ سبز را با نیمی از مايه مخلوط كنيد. و بادام و اندکی رنگ صورتی را نيز به نیمهديگر افزوده و مخلوط كنيد. حالا مایه كيك را در قالب‌ها بريزيد و به مدت تقريبي 30 تا 35 دقيقه، در فر بپزيد.

اينك پس از 10 دقيقه، كيك‌ها را از قالب‌ها درآوريد و روی توری سیمی خنك كنيد. آن‌گاه هر كيك را از ارتفاع به دو قسمت مساوی تقسيم كنيد.

و اندکی مارمالاد روی لايه‌های كيك بماليد و روی هم قرار دهيد. به گونه‌ای كه لايه‌های همرنگ روی هم قرار نگيرند؛ اكنون كيك را با خمير فوندانت بپوشانيد و در صورت دلخواه با ماكارون بيارائيد.

برچسب ها: انواع کیککیک با تزیین ماکارونکیک رنگیکیک پسته و بادامطرز تهیه کیک پسته و باداممواد لازم کیک پسته و بادام تعداد بازديد: 2386 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است