Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 20:09

كاپ كيك ليمو با مرنگ

كاپ كيك ليمو با مرنگ

shooroshirin5

0 0

متوسط

12 نفر

مواد مورد نیاز

كره 115 گرم

 

شكر 95 گرم

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

پوست لیموی رنده كرده 1 قاشق چایخوری

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

آرد 200 گرم

 

بیكینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

 

دوغ بدون نمك 125 میلی‌لیتر

 

مواد لازم برای تهیه‌ی كرم لیمو

 

آرد ذرت 50 گرم

 

شكر 300 گرم

 

زرده‌ی تخم‌مرغ 4 عدد

 

آب 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

آب لیموترش تازه 60 میلی‌لیتر

 

كره 30 گرم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی مرنگ

 

سفیده‌ی تخم‌مرغ 2 عدد

 

شكر 125 گرم

 

آرد ذرت 1 قاشق چایخوری

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری

 

فر را با دمای 170 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و قالب 12 تائی مافین را با كپسول‌های مخصوص كیك فنجانی بپوشانید. آن‌گاه كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا سبك و كمرنگ شود.

سپس تخم‌مرغ‌ها را یكی‌یكی بیفزائید و مخلوط كنید. حالا پوست لیمو و وانیلین را بیفزائید.

اكنون آرد و بیكینگ‌پودر را با هم الك كنید و آن را همراه با دوغ به مواد افزوده و مخلوط كنید. مایه‌ی فراهم كرده را در قالب‌ها بریزید و یك‌سوم از حجم قالب‌ها را خالی نگه دارید. كیك فنجانی را به مدت 25 دقیقه یا تا زمانیكه طلائی‌رنگ شود، در فر بپزید.

همینكه كاپ‌كیك‌ها خنك شدند، یك قاشق از كرم لیمو رویشان بمالید و با مرنگ بیارائید. اینك روی مرنگ تورچ بگیرید تا طلائی‌رنگ شود.

 

برچسب ها: کیک لیموکیک و شیرینیكاپ كيك ليمو با مرنگآموزش کاپ کیکانواع کاپ کیکآموزش مرنگمرنگ تعداد بازديد: 1577 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کاپ کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است