Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 15:36

نان شیرینی خرمالو و كشمش

نان شیرینی خرمالو و كشمش

shooroshirin1

0 0

آسان

7 نفر

مواد مورد نیاز

آرد 300 گرم

 

بیكینگ‌پودر 2 قاشق چایخوری

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

دارچین یك‌دوم قاشق چایخوری

 

میخك آسیاب كرده یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

جوز هندی رنده كرده یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ 2 عدد درشت

 

شكر ریز 135 گرم

 

روغن مایع 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

پوره‌ خرمالو یك و یك‌چهارم پیمانه

 

كشمش 80 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – سحر سامانی

 

قالب لوف را به اندازه‌ی 9 × 19 سانتیمتر و گنجایش 1 لیتر چرب كنید و آرد بپاشید. آن‌گاه آرد، بیكینگ‌پودر، نمك و ادویه‌ها را در كاسه‌ مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

سپس تخم‌مرغ‌ها و شكر را در كاسه دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا شكر حل شود و تخم‌مرغ كف كند. حالا روغن،  1 پیمانه از پوره‌ خرمالو و كشمش را به مایه‌ی تخم‌مرغ بیفزائید و مخلوط كنید و مواد خشك را كم‌كم به آن بیفزائید و با قاشق چوبی هم بزنید تا مایه‌ یكدستی حاصل شود.

اكنون مایه‌ فراهم كرده را درون قالب بریزید و به كمك پالت شكافی روی مایه‌ نان شیرینی ایجاد كنید. حالا باقیمانده‌ پوره‌خرمالو را در این شكاف بریزید و قالب را در فر گرم كرده با دمای 140 درجه ‌سانتیگراد قرار دهید و نان شیرینی را به مدت تقریبی یك ساعت و 35 دقیقه بپزید.

اینك نان شیرینی را از فر درآورید و پس از 10 دقیقه، از قالب خارج كنید و روی پنجره‌ سیمی قرار دهید تا قدری خنك شود. آن‌گاه نان شیرینی را برای پذیرائی در دیس زیبا و مناسبی بگذارید.

یادآوری 1: برای به دست آوردن یك و یك‌چهارم پیمانه پوره‌ خرمالو، 3 عدد خرمالو متوسط و رسیده كافیست.

یادآوری 2: پس از پایان مدت زمان پخت سیخ چوبی را در مركز نان فرو كنید اگر تمیز بیرون آمد پخت كافیست در غیر اینصورت 5-10 دقیقه‌ دیگر نان را در فر نگه دارید.

 

برچسب ها: انواع ناننان شیرینینان کشمشیپخت ناننان خرمالومواد اولیه پخت نان تعداد بازديد: 2204 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است