Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 19:16

سالاد بلغور، برنج و تخم بلدرچین

سالاد بلغور، برنج و تخم بلدرچین

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

بلغور گندم پخته 300 گرم

 

برنج نیمكوب پخته 120گرم

 

فلفل دلمه‌ای قرمز خردكرده  1 عدد

 

پیازچه خردكرده  5 ساقه

 

جعفری خردكرده  2 قاشق سوپخوری

 

گوجه‌فرنگی ریز تزئینی  10 عدد

 

مغز گردو 50 گرم

 

تخم بلدرچین پخته  6 عدد

آشپزباشی- هومن سلیمی

 

در كاسه مناسبی، بلغور گندم و برنج را با یكدیگر مخلوط كنید (می‌توانید قبل از مخلوط كردن، برنج پخته را كمی تفت دهید). آن‌گاه فلفل دلمه‌ای، پیازچه و جعفری را بیفزائید و مخلوط كنید.

سپس گوجه‌فرنگی‌های ریز را از وسط ببرید و همراه با مغز گردو، روی سالاد بریزید. حالا پوست تخم بلدرچین‌ها را بگیرید و در كنار هم روی سالاد بچینید و همراه با سس مخصوص میل كنید.

روش تهیه سس

همه مواد را با هم مخلوط كنید و در ظرف مناسبی بریزید و كنار سالاد قرار دهید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیسالادآشپزباشیسالاد برنجهومن سلیمیروش تهیه سالاد بلغورسالاد با تخم بلدرچینمواد لازم سالاد بلغور تعداد بازديد: 1337 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است