Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 خرداد 1399 - 05:54

سالاد گندم و مرغ

سالاد گندم و مرغ

shooroshirin1

0 0

متوسط

5 نفر

مواد مورد نیاز

گندم پوست كنده 1 پيمانه

 

سينه مرغ خردكرده 1 عدد

 

نمك و فلفل سياه به ميزان لازم

 

روغن زيتون 2 قاشق سوپخوري

 

پياز خردكرده 1 عدد

 

سير له‌كرده 3 حبه

 

روغن مايع 2 قاشق سوپخوري

 

سس فلفل تند 2 قاشق سوپخوري

 

آب‌ليمو ترش از يك عدد ليمو

آشپزباشی – سرور چاووشی

 

گندم را از شب قبل بخيسانيد و بپزيد. آن‌گاه در صافي بريزيد تا آبش گرفته شود. حالا سينه مرغ را با نمك، فلفل و روغن زيتون مزه‌دار كنيد و در تابه بريزيد و روي اجاق تفت دهيد.

 سپس پياز و سير را در تابه ديگري بريزيد و روي اجاق تفت دهيد و بعد سس فلفل را بيفزائيد. اينك گندم، پياز و سير را در ظرف مناسب سالاد بريزيد و مخلوط كنيد.

اكنون آبليمو را روي سالاد بريزيد و با مرغ بيارائيد.

برچسب ها: سالادآشپزی با مرغانواع سالاددستور سالادمواد اولیه سالادطرز تهیه سالادآشپزباشیسرورچاووشیاموزش سالادسالاد گندمسالاد مرغ تعداد بازديد: 1230 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است