Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 12:39

سالاد قارچ با شاهی

سالاد قارچ با شاهی

shooroshirin5

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

قارچ از وسط نصف‌كرده 400 گرم

 

آویشن 1 قاشق چایخوری

 

سیر له‌كرده 2 حبه

 

سركه 2 قاشق سوپخوری

 

روغن زیتون 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

برگ شاهی 3 پیمانه

آشپزباشی

 

فر (تاون) را با دمای 220 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید.

قارچ، آویشن، سیر، سركه و روغن زیتون را در ظرف نسوز و چرب‌كرده‌ای بریزید و مخلوط كنید.

آن‌گاه، آن را بدون درپوش، به مدت 20 دقیقه در فر برشته كنید و كنار بگذارید تا خنك شود.

اینك، مخلوط قارچ را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بریزید و با شاهی بیارائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش سالادانواع سالادآشپزی در فرآشپزباشیسالاد قارچسالاد شاهی تعداد بازديد: 1233 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سالاد چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است