Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 5 مهر 1399 - 02:19

سالاد اسفناج و فیله استیك

سالاد اسفناج و فیله استیك

shooroshirin1

0 0

متوسط

2 نفر

مواد مورد نیاز

سس زرشك یك‌دوم پیمانه

 

برگ‌های جوان و ریز اسفناج 100 گرم

 

فیله استیك گریل كرده 100گرم

 

دانه‌ انار یك‌دوم پیمانه

 

پنیر موزارلا رنده كرده 50 گرم

 

نان سوخاری مكعبی خردكرده 2 برش

 آشپزباشی – اعظم گلزارمنش

 

در بشقاب مناسبی نیمی از سس زرشك را بریزید. آن‌‌گاه برگ‌های اسفناج را روی آن بچینید و فیله استیك را در لابه‌لای آن بریزید. حالا رویش را با دانه‌های انار، پنیر موزارلا و نان سوخاری بیارائید و باقیمانده سس را روی سالاد بریزید.

 اكنون سالاد را برای پذیرائی در سالادخوری بكشید.

روش تهیه سس زرشك: 1 پیمانه زرشك تازه، 2 قاشق سوپخوری شكر و یك‌دوم‌پیمانه آب را در مخلوط‌كن بریزید تا سس یكدستی حاصل شود.

روش تهیه فیله استیك: فیله گوساله را به قطعات 2 × 4 سانتیمتری برش دهید و به مدت حداقل 2 ساعت و حداكثر 1 شب در مخلوطی از سس سویا، روغن زیتون، فلفل سیاه و آب پیاز بخوابانید تا مزه‌دار و نرم شود.

سپس آن را درون تابه گریل با حرارت تند و یكنواخت تفت دهید تا مغز پخت شود.

 

برچسب ها: آموزش سالادسالادانواع سالاددستور سالادسالاد اسفناجمواد اولیه سالادطرز تهیه سالادآشپزباشیاعظم گلزارمنشآشپزی با زرشکسالادفیله استیكاشپزی با اسفناج تعداد بازديد: 969 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟