Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 00:12

سالاد آندیو و بلوچیز

سالاد آندیو و بلوچیز

shooroshirin5

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

برگ‌ ظریف كاهو 375 گرم (3 بته)

 

آندیو خردكرده 250 گرم

 

نان برشتی (تست) خردكرده 80 گرم

 

پنیر آبی (بلوچیز) خردكرده 150 گرم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی سس مخصوص

 

سس خردل 1 قاشق سوپخوری

 

سركه‌ی سفید 60 میلی‌لیتر

 

روغن زیتون 60 میلی‌لیتر

 

شكر ریز 1 پینچ

 

آب 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی

 

كاهو، آندیو، نان تست و پنیر را دركاسه‌ی بزرگی بریزید و با هم مخلوط كنید و سس فرانسوی رویش بریزید.

پس از این‌كه كاملاً مخلوط شد، آن را در ظرف مناسبی بریزید و میل نمائید.

روش تهیه‌ی سس فرانسوی

تمامی مواد لازم را در شیشه‌ای بریزید، درش را محكم ببندید و خوب تكان دهید.

 

برچسب ها: آموزش سالادانواع سالادسس سالادسس فرانسویآشپزباشیسالاد آندیوسالاد بلوچیزدستور سس تعداد بازديد: 1459 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سالاد چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است