Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 22 اردیبهشت 1403 - 06:44

سالادسبزیجات معطر با نارگیل

سالادسبزیجات معطر  با نارگیل

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

هویج (خلالی خرد کرده و پخارپز کرده) 2 عدد

ساقه کرفس (خرد کرده و بخارپز کرده) 2 عدد

پیاز رازیانه در صورت دلخواه یک دوم از یک عدد

زنجفیل (خلالی خرد کرده) 1 قطعه کوچک

سیر له کرده 1 حبه

پیازچه خلالی خرد کرده 5 ساقه

گشنیز خرد کرده 2 قاشق سوپخوری

پرک نارگیل 3 قاشق سوپخوری

روغن هسته انگور 2 قاشق سوپخوری

سس بالزامیک به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس بالزامیک:

سرکه بالزامیک یک چهارم پیمانه

عسل 1 قاشق چایخوری

سس خردل یک دوم قاشق چایخوری

شکر یک دوم قاشق چایخوری

روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

هویج، ساقه کرفس، پیاز رازیانه، زنجفیل، سیر، پیازچه، گشنیز و روغن هسته انگور را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

آن‌گاه سبزیجات را در ظرف مورد نظر ریخته و رویش پرک نارگیل بپاشید و در صورت دلخواه با سس بالزامیک سرو نمائید.

روش تهیه سس بالزامیک: سرکه، عسل، سس خردل و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه روغن زیتون را افزوده و مورد استفاده قرار دهید.

یادآوری1: روی سبزیجات را با برگ گشنیز و گوجه مینیاتوری بیارائید.

یادآوری2: سس بالزامیک به صورت آماده نیز در فروشگاه‌‌ها به فروش می‌رسد.

برچسب ها: سالاد سبزیجاتپیش غذاآشپزباشیاعظم گلزارمنشسالاد معطر با نارگیلسالادهای خوشمزه تعداد بازديد: 1201 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است