Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 10:33

سالاد والدورف

سالاد والدورف

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

سیب خردكرده یك‌و یك‌چهارم پیمانه

 

انگور سبز یك‌و یك‌چهارم پیمانه

 

خرما خردكرده یك‌دوم پیمانه

 

كرفس خردكرده یك‌دوم پیمانه

 

گردوی خردكرده یك‌دوم پیمانه

 

سس مایونز دو‌سوم پیمانه

 

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

 

آبلیمو تازه 2 قاشق چایخوری

 

زنجفیل رنده‌كرده یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

شكر 1 قاشق چایخوری

 

نارگیل رنده‌كرده  3 قاشق سوپخوری

آشپزباشی – عظم گلزارمنش

 

سیب، انگور، خرما، كرفس و گردو را در ظرفی بریزید. آن‌گاه سس مایونز، روغن‌زیتون، آب لیمو، زنجفیل و شكر را در كاسه دیگری بریزید و مخلوط كنید.

حالا سس فراهم كرده را روی سالاد بریزید و با نارگیل بیارائید.

 

برچسب ها: آموزش سالادسالادانواع سالاددستور سالادمواد اولیه سالادآشپزباشیاعظم گلزارمنشآشپزی با خرماسالاد والدورفطرز تهیه سالاد والدورفآموزش سالاد والدورف تعداد بازديد: 1382 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است