Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 12:25

سالاد گیاهی

سالاد گیاهی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

سیب‌زمینی نیم كیلوگرم

 

هویج 2 عدد

 

نخود فرنگی 200 گرم

 

كرفس خردكرده 120 گرم

 

خیارشور خرد كرده 100 گرم

 

خامه 2 قاشق سوپخوری

 

آبلیمو 6 قاشق سوپخوری

 

روغن زیتون 6 قاشق سوپخوری

 

فلفل قرمز یك سوم قاشق چایخوری

 

نمك یك دوم قاشق چایخوری

آشپزباشی- علیرضا خانی

 

سیب‌زمینی را بشوئید و آبپز كنید. سپس پوست آن را بگیرید و به قطعات مكعبی شكل خرد كنید. هویج را نیز بپزید و هم اندازه‌ی سیب‌زمینی‌ها خرد كنید. نخودفرنگی را هم بپزید. آن‌گاه سبزی‌های پخته و خیارشور را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و مخلوط سازید.

حالا خامه، آبلیمو، روغن زیتون، فلفل قرمز و نمك را با هم مخلوط كنید تا سس صاف و یكنواختی حاصل شود. اكنون آن را به سالاد بیفزائید و كاملاً مخلوط نمائید.

اینك سالاد را در ظرف مناسبی بریزید و تزئین كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیسالادآشپزباشیعلیرضا خانیسالاد گیاهیآموزش سالاد گیاهیروش تهیه سالاد گیاهی تعداد بازديد: 1222 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است